Widok

Aqua Aerobik w Pruszczu Gdańskim ul. Matejki

witam kobietki :) zapisałam się na aqua aerobik ktoś z was również wybiera się już na pierwsze zajęcia 1 września?:)
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
jakieś szczegóły>? koszt i kiedy miałyby odbywać się zajęcia:-)?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pruszcz Gdański

UWAGA!!! Już od 1 września SYLWETKA rozpoczyna kolejny sezon w Pruszczu Gdańskim na terenie Szkoły Podstawowej nr 3, ul. Matejki.
Aquaaerobik w tym roku odbywa się we wtorki i czwartki o godzinie 20:00, zapraszamy na intensywne zajęcia kształtujące sylwetkę, redukujące nadmiar tkanki tłuszczowej i zwiększające ogólną kondycję i wydolność organizmu.
Ilość miejsc ograniczona, rezerwacja i szczegółowe informacje: 501 772 594 lub mail: maria@twojasylwetka.pl
image
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
a jaka cena ??
image

Uploaded with ImageShack.us
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
23 zł
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
a w karnecie za mc wresien 207 zł
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Witam :)

Zaciekawiona jestem takimi zajęciami,
czy wiadomo czy w nowym roku 2016 będą zajęcia?

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
witam:)chciałabym podpytać o aqua w Pruszczu, chętnie bym się wybrała - jak głęboka jest woda, bo niestety nie umiem pływać:(
Zapraszamy na aqua w basenie w Pruszczu, jest jeszcze kilka wolnych miejsc, super wysiłek fizyczny, fajnie modeluje sylwetkę i odchudza. http://www.twojasylwetka.pl lub 501772594
Zajęcia w wodzie - aqua sa super! Wyszczuplają, modelują sylwetkę, poprawiają kondycje!
Świetny sposób na zgrabną sylwetkę, polecam zajecia w Pruszczu w szkole, chodzę na nie we wtorki i czwartki o 20:00.
Zapisałam się, pierwszy raz byłam na takich fajnych zajęciach, polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Poszukuje aktualnych informacji o zajęciach w Styczniu i lutym 2015.

Czy jest ktoś kto mi podpowie w jakich godzinach i kiedy oraz za ile są zajęcia aqua aerobiku i czy może są jakieś gimnastyczne typu pilates, calanetiks ???
podbijam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Pruszcz Gdański

PruszczPark (22 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje w lokalizacji, która w ostatnich latach wyrosła na jedno z najważniejszych...

Sikorskiego 36 (77 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje w zielonym otoczeniu, we wschodniej części Pruszcza Gdańskiego. Niewielka...

do góry