Widok

Arctos

Kolejna impreza na orientację z trasą dla rowerzystów już za nami. Kto nie był niech żałuje, bo było naprawdę super. Mroźnie (chyba około -5), ciemno, ale sympatycznie. Odcinek specjalny stanowił zjazd z "lodowca". Każda większa hopa czy wiraż były oznaczone lampionami w różnych kolorach, co stanowiło niezły klimat. Muszę pojechać tam za dnia, żeby zobaczyć z czego po ciemku zjechałem :) Na zadaniu specjalnym można było sobie z pistoletu postrzelać. Poza tym klasyka InO z punktami mylnymi, co przy ograniczonej widoczności mogło wprawić w zakłopotanie.
Dzięki Szczurek za fajną imprezę, bawiłem się wyśmienicie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
impreza była przednia, wyniki dzis wieczorem pojawia sie na stronie. Ja sprobuje w doslownie paru zdaniach napisac moje przeboje w ciagu 2 dni na trojmiescie.... A jezeli chcesz wiedziec z czego zjezdzales... polecam strone ojców Lodowca: www.hcfr.pl

;)
Jakoś na tej stronce nie mogę się doszukać reprezentatywnego zdjęcia obejmującego cały stok.
Szkoda że nikt nie zrobił ci zdjęcia "TJ - Pokemon" jak malowany ;)
Mickey napisał(a):

> Szkoda że nikt nie zrobił ci zdjęcia "TJ - Pokemon" jak
> malowany ;)

;) te pokemonowe uszy pozwoliły uzyskać miejsce przed Tobą ;)

;)
Zdaje sie ze zostalem ukarany za nie wpisywanie numerka punktu w kratke. Wpisywalem tylko kod za to w odpowiednia kratke.
Odejmij sobie te 120 punktow karnych i juz jestem przed toba. Takze moralnie poczuwam sie do 2-go miejsca.
powodu dodania Tobie punktów nie znałem. Ale info o sposobie potwierdzania PK było na mapie.

;)
parę słow o imprezie tutaj:
http://rowery.trojmiasto.pl/news.phtml?id_news=17943

image

;)