Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Dobry Zarządca wątek zamknięty W moim odczuciu firma działa jak należy, odpowiada na wszystkie zgłoszenia i...
~mieszkaniec
3

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 15 listopada 2012

Wojciech W. - opinia wątek zamknięty Niedługo minie drugi rok jak nie korzystamy z usług tej Pani. Do tych...
~Wojciech W.
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 13 listopada 2012

(..) wątek zamknięty Obsługa niekompetentna, nie potrafią udzielić rzetelnych informacji, nie...
~Właścicielka mieszkania
-

dodano: 4 grudnia 2012

Całkowita ignorancja wątek zamknięty Kobiecie prowadzącej ten interes wydaje się faktycznie, że jest właścicielem...
~Merc
-

dodano: 6 listopada 2012

Nie polecam !!!!!! Dramatyczna obsługa !!!!! wątek zamknięty Bardzo nieprzyjemna osoba, brak szacunku dla lokatorów, dramatycznie złe...
~LOKATOR
-

dodano: 7 sierpnia 2012

Arkada - Nie Polecam !!! wątek zamknięty Czytam te opinie i coraz bardziej przekonuje się w swojej opinii. Firma...
~Były lokator
1

dodano: 7 marca 2012

Solidnie, terminowo, bezproblemowo wątek zamknięty Nie rozumiem poprzednich opinii, które tak negatywnie wyrażają się o firmie...
~Alicja
-

dodano: 6 kwietnia 2012

Solidna firma bez fajerwerków wątek zamknięty Jestem bardzo zaskoczony nieprzychylnymi opiniami jakie tu zastałem. Lokator...
~Lokator
-

dodano: 4 kwietnia 2012

Brak profesjonalizmu wątek zamknięty Ta firma to jest jakaś porażka, kompletnie na niczym się nie znają....
~Mieszkaniec
-

dodano: 1 marca 2012

LOKATOR - opinia wątek zamknięty jestem zadowolony z usług tej firmy- fachowo, rzeczowo i terminowo. Remonty...
~LOKATOR
-

dodano: 23 lutego 2012

Uwaga !!! wątek zamknięty Nie zgodność powiadomień z tej pani zestawieniami . Trzeba bardzo kontrolować...
~lokator
-

dodano: 18 stycznia 2012

lokator wątek zamknięty (...) Oferuje lokatorom usługi jedynie zaprzyjaźnionych firm, których ceny i...
~lokator
-

dodano: 22 grudnia 2011

Pytanie wątek zamknięty Mam parę uwag. Po pierwsze informacji o godzinach urzędowania w miejscu...
~kompex1950
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 24 sierpnia 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry