Widok
Armii Krajowej stoi od Forum do Łostowickiej
Dwa pasy zamiast trzech pod górę na Armii Krajowej i już korek na całej długości od Forum do Łostowickiej. Stoi też Podwale już od stadionu żużlowego. Dziękujemy Pani Olu i czekamy na więcej świetnych rozwiązań drogowych. Zwłaszcza tych EKO
więcej
więcej
co za g..niane miasto
żyć się w nim odechciewa, korki codziennie, na AK , HAvla, łostowickiej , Grunwaldzkiej, Zwycięstwa, jak chcesz pojechac na plażę to korki, zarypany parking, płatny oczywiście, komunikacją o tej porze to podróż z żulami, dziadami śmierdzącymi, albo dzieciorami (tak dzieciorami, bo grzeczne dzieci nie drą ryja na pół autobusu/tramwaju/skm), mieszkań na " Południu " coraz więcej, a dróg ni hu hu , a nie czekaj ~!... miasto które działa buduje EKOstradę, tak bardzo potrzebną , demografia leży, ciekawe czemu... ceny mieszkań kosmos, . Ciekawe kto będzie za te 20 lat w tym mieście żył jak nas codzień zniechęcacie, dzieci się nie rodzą, a stare dziady tylko narzekają .... i pewnie jeszcze zaraz zblokują ten komentarz, choć sama prawda
Jak pisałem że będą korki, to mnie besztali. Piewcy ekologiczni. Za dwa lata będą , pod wpływem nacisków, konsultacje z mieszkańcami, i może łaskawie przywrócą trzy pasy. O milionach wydanych z publicznych pieniędzy na drogę rowerową ( tak ale nie w tym miejscu i takiej firmie) cicho sza, nikt nie odpowie.
No super się
Tutaj przedstawiłeś ale w sumie tu nie miejsce na żale. Do psychologa z tym idź. Nikt nikogo nie zmusza do mieszkania tutaj, kupowania mieszkania tutaj czy brania mieszkania na południe żeby potem dojeżdżać przez pół miasta do roboty. To są decyzje własne i do siebie miej pretensje żeś tak wybrał. W każdym mieście są korki w dużym i małym, w każdym kraju tak już jest i będzie.
Specjalnie kupiłem na Chełmie mieszkanie bo BYŁ
Bardzo dobrze skomunikowany i dojazd BYŁ bez korków. Teraz już jest wszędzie armagedon dlatego chyba czas na zmianę miasta, bo banda po kolegium tumanów i obcisłe gacie ograniczają mi poruszanie się. A komukacja nie da się jeździć na dalsze odległości w tym mieście.
ale zabierają kolejny pas, jak zwęzili 3 maja i są 3 ścieżki rowerowe, a używana jedna. Tak samo Jana z Kolna
czyli dla kilku rowerzystów lub zera ograniczają i spowalniają ruch ludziom w autach, którzy muszą się sprawnie i szybko przemieszczać w mieście. To nie jest odkrycie Ameryki. A tu dla kilku w obcisłych gaciach dla 5-6 miesięcy w sezonie tworzą ścieżki, a skutek to większe korki.
Nauczcie się dynamicznie jezdzic
Oraz ruszać jak zapala się zielone a nie szukać gdzie jest wajcha on zmiany biegów i nie zastanawiać się tylko jechać. Odstęp między samochodami max pół długości samochodu, a nie zostawiacie przed sobą miejsce na autobus. Nie potraficie jeździć w korku, to zapraszam na rower lub komunikację miejską.