Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
W beczce miodu łyżka dziegciu wątek zamknięty Ze sklepu korzystałem kilkakrotnie. Zawsze spotkałem się z miłą obsługą i...
~pepik
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 4 maja 2011

Ludzie z Pasią !!!!! wątek zamknięty Co tu dużo mówić, będziecie potrzebować serwisu, części, porady - walcie jak...
~Keller
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 13 kwietnia 2010

Fachowcy jakich mało. wątek zamknięty Dobrali idealne rowery mi, i moim rodzicom. Nie przepłaciliśmy, i każdy jest...
~robi13
-

dodano: 30 grudnia 2009

Super wątek zamknięty Sklep super, akcesoria wypas, wybór rowerów duży, świetna pomoc w dobraniu...
~Mateusz
-

dodano: 5 grudnia 2009

SUPER wątek zamknięty Jest coraz lepiej i tak trzymać.Rowerow i sprzetu coraz wiecej i coraz...
~Piotr Gosk
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 24 kwietnia 2009

servis wątek zamknięty zdecydowanie polecam-szybko sprawnie skutecznie bez owijania w bawełnę pełen...
~tomasz
-

dodano: 7 lutego 2009

Polecam wątek zamknięty Piękne rowerki- kupiłam białego rumaka u nich. I wszyscy się oglądają z...
~ewelina
-

dodano: 31 października 2008

Jarek - opinia wątek zamknięty Roweru tam nie kupowałem ale widać ich trochę wewnątrz sklepu. Wybór...
~Jarek
-

dodano: 20 sierpnia 2008

coraz lepiej,tak trzymać wątek zamknięty rowerkó przybywa,części również(a zawsze mogą...
~goseek
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 14 kwietnia 2008

TROSZKE POZA CENTRUM- ALE WARTO PODJECHAĆ wątek zamknięty Rower kupiłam w tamtym roku gdzie indziej- i żałuje.W sklepie na Morskiej...
~Ewa
-

dodano: 25 lutego 2008

JEDYNY TAKI wątek zamknięty *polecam*polecam*polecam fachowa obsługa, rzetelność, niezawodność pod...
~TII
-

dodano: 11 lutego 2008

~carfan
-

ostatnia odp. 18 lat temu

dodano: 2 sierpnia 2007

Magda - opinia wątek zamknięty bardzo fajny sklep polecam
~Magda
-

Marek W. - opinia wątek zamknięty Dzis mialem okazje kupic tam przednie koło i skorzystac z serwisu, cena byla...
~Marek W.
-

~koko
-

dodano: 22 czerwca 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
15

15

wątków

do góry