Po urazie kolana trafiłam do dr. M.Laskowskiego, a z jego polecenia do Kliniki MD Medica na zabieg artroskopii kolana.
Nie musiałam w ogóle czekać na wolny termin - w trzy dni po zdecydowaniu się na operację zostałam przyjęta do Kliniki.
Bardzo sobie chwalę pobyt w niej, czekał na mnie pojedynczy pokój z wygodną łazienką. Obsługa Kliniki jest bardzo miła, uprzejma i pomocna.
W czasie zabiegu obaj panowie doktorzy byli na sali, a przez resztę doby w Klinice pan dr. Laskowski miał dyżur aż do następnego dnia rano, kiedy po wypisach pacjenci udali się do domów. Uważam, ze to bardzo ważne by lekarz prowadzący czuwał nad pacjentami w pierwszej dobie po operacji.
Dodatkowo po operacji zajmowała się mną indywidualnie pielęgniarka, pani Bogusia, w jak najbardziej profesjonalny i miły sposób.

Ogólnie jestem bardzo zadowolona z pobytu i usług Kliniki MD Medica. Moje kolano jest na razie we wstępnej fazie dochodzenia do zdrowia po zabiegu (jestem przed zdjęciem szwów), lecz już odczuwam poprawę i jestem przekonana, że po krótkiej rehabilitacji będzie w pełni sprawne.

Zdecydowanie polecam usługi Kliniki MD Medica i doktorów Macieja Laskowskiego i Dariusza Czerwińskiego.