Widok

Artur Andrus - Recital kabaretowy

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
[lead]Zapraszamy na Recital Kabaretowy Artura Andrusa, w którym usłyszymy znane, lubiane, wciąż przez publiczność oczekiwane utwory, będące już niekwestionowanymi przebojami piosenki kabaretowej. Piosenki będą przeplatane wierszami, humorystycznymi komentarzami, anegdotami, zawsze na najwyższym poziomie - o czym chyba nikogo, kto zetknął się z tym artystą nie trzeba przekonywać.[/lead]Arturowi ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Występy w "Szkle Kontaktowym" skreślają go definitywnie. Pupilek III RP się znalazł...
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 30

Jak ten facet może tak siedzieć?

Noga na nogę założona?
Czy to go nie boli?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 19

Chętnie poszedłbym ale andrus starzejesz się ... a Daukszewicz mimo wieku to jest gość :-)

ty taki nigdy nie będziesz ......
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 23

Ten pan kabareciasz,

zawsze mie usypia. Czy on w ogule rozśmiesza kogoś?
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 21

Odejście ze "Szkła kontaktowego" było błędem; myślę, że "przyjaciel" Pana nie byłby zdolny na takie poświęcenie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10

Cienki kabareciarz jak polski polsylwer

Gość który płynie w głównym nurcie ścieków ,jego wyrażna tęsknota za III RP oraz niezbyt udane
dowcipy w szkle kontaktowym przekreślają ako artystę . Gdyby zabrano na siłę mnie z ulicy i tak bym uciekł z tego spotkania nie mówiąc o biletach po 30 zeta
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 24

jakbym ZMP-owca słuchał mówiącego o kabaretach za PRL.

W sumie, Partia dalej rządzi, tylko inaczej się nazywa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

pamiętam Andrusa, który imał się wszystkich z kasą...

zawsze, jak widziałem go w 'szkiełku' czułem się nieswojo. bardzo wyważony, nigdy nie 'odkryty' za bardzo, w sumie nijaki. specjalista od pozyskiwania kasy 'na siebie' gdziekolwiek, z kimkolwiek
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry