Widok
Artur - opinia
Pełen profesjonalizm. Trafiłem do tego warsztatu przez przypadek z polecenia (jeżdżę "francuzami" od 10 lat i żałuję że nie dotarłem tam wcześniej - na bank oszczędziłoby to nerwów i kasy). Pierwszy raz od długiego czasu odniosłem wrażenie że mechanik zna się na tym co robi, dzięki wiedzy i doświadczeniu po przedstawieniu problemu ma jakieś swoje przemyślenia odnośnie tego co mogło się rozsypać i jak rozwiązać problem (zamiast typowych słów: przyprowadzi pan auto, się zobaczy, będzie pan zadowolony". Termin - no cóż - mogłem poczekać więc "za tydzień" nie było za długo. Z drugiej strony to zrozumiałe że jest jakaś kolejka aut do naprawy a miałem już doświadczenia z takimi co brali od ręki mimo zastawionego całego parkingu a potem odwalali jakaś prowizorkę na szybko, brali kasę a usterka wracała po paru dniach. Samochód został przyjęty zgodnie z terminem, części czekały, naprawa wykonana w parę godzin a na koniec - jak miło - paragonik uwzględniający koszty samej naprawy oraz wszystkich wymienionych części (dzięki czemu nie trzeba się domyślać za co właściwie się płaci). Dziękuję Panom bardzo i polecam wszystkim.
Moja ocena
Euro-Serwis
kategoria: Warsztaty samochodowe
obsługa: 6
asortyment: 6
jakość usług: 6
terminowość: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6