Dawno nie zostałem tak profesjonalnie obsłużony. Bardzo miła i zgrana załoga, na dzień dobry kawa itp. można pogadadać i dopytać/doradzić się o wszystko, ale nie to najważniejsze - przede wszystkim widać było że lubią to co robią i robią to dobrze. I nie okradają klienta - ja od natury mam poczciwy wygląd więc przywykłem do tego że w serwisach notorycznie mnie próbują naciągać, a że jestem zawodowo sprzedawcą to wyczuwam takie klimaty zanim jeszcze naciągacz buzię otworzy :)
Przyjechałem z zepsutym alarmem w aucie,zamiast mnie próbować skroić jak w innym serwisie wcześniej i namówić na drogą wymianę całego alarmu, posprawdzali wszystko i w efekcie naprawili ... pilot od alarmu (co zresztą podejrzewałem). Szczerze więc firmę polecam za uczciwość,podejście do klienta i zaangażowanie - sam bazowałem na pochlebnym komentarzu o nich z innego portalu i sam to niniejszym potwierdzam.Następnym razem jak będę coś potrzebował w zakresie elektryki i osprzętu auta, to w pierwszej kolejności jadę do nich.