Widok

Artykuł w wyborczej

Jakie wrażenia po artykule w dzisiejszym wydaniu Gazety wyborczej
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4
Nie przeczytałem do końca ale ten rolnik moim zdaniem to trochę przesadził i pod koloryzowal, a skoro anonimowo takie oskarżenia składa na naszego proboszcza to taki artykuł jest mało wiarygodny. Po za tym podejrzewam co to za rolnik w 95% i moim zdaniem działa tu bardziej zazdrość niż to co on sobie wymyślił.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 9
Nie taki anonim redakcja na pewno ma dane tej osoby przeczytaj do końca.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

artykuł wiargodny w 100 %
warto przeczytać do końca !!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5
,,... mówi rolnik z Kielna i nie godzi się na podanie nazwiska. ... " proszę bardzo fragment.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na jakiej podstawie w 100% jest wiarygodny? Tylko dotego że tak napisałeś? A może to Ty jesteś tym rolnikiem co? :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Sugeruję zapytać rolnika oraz jego brata którzy wozili proboszcza do notariusza za każdym razem...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

No właśnie. A teraz oni się lansują na największe ofiary tej historii.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

A skąd wiadomo że ten rolnik mówi w 100%. Opowiada jak to wygląda z jego punktu widzenia. Niekoniecznie jest to prawda. Z resztą my ludzie lubimy plotkować. Interesuje nas wszystko co się dzieje dookoła, ale co dzieje się na własnym podwórku to nas nie obchodzi.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja wypowiedziałem sie na podstawie informacji które ja posiadam.
Jeżeli ty nie dowierzasz tym informacjom to zachęcam do wizyty do naszego księdza. Po takim spodkaniu sam wyciągniesz wnioski.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mam styczność z proboszczem i jakoś nie mam takich doświadczeń jak Ty. Jeśli Ty jesteś tym rolnikiem, którym się wypowiedział to widocznie działałeś tylko po to, by naszemu proboszczowi zaszkodzić i uprzykrzyć. Nie ładnie tak wyolbrzymiać faktów. Już się w Kielnie sprawa uspokoiła, a wy staremu człowiekowi chcecie zdrowie niszczyć. No ale tak właśnie działa ludzka zazdrość.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 10

Skoro jesteś taki odważny żeby kogoś oskarżać to czemu nie jesteś na tyle odważny żeby podać swoje dane? Każdy z nas może anonimowo kogoś sprzedać. Najwidoczniej jesteś zwykłym tchórzem
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Bracia rolnicy to raczej z Karczemek a nie Kielna?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czytasz tego szmatławca jak wyborcza wstydź się. Są ciekawsze wydawnictwa.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 8

Antku. Jakie wg Ciebie czasopisma są "właściwe"?
Mówisz, że Gazeta Wyborcza to szmatławiec, ponieważ... i tu proszę o jakieś argumenty.
Czytujesz? Wiadomości są przedstawiane w sposób nieobiektywny? Występują błędy językowe, ortografia nie taka?
Czy zwyczajnie nie rozumiesz treści lub nie chcesz jej zrozumieć? Pewnie nie jest prawa i nie jest sprawiedliwa. Może w tym problem.
Akurat dla mnie szmatławiec czy gadzinówka (znasz to określenie czy nie słyszałeś) to czasopisma wielbiące władzę. Jest ich trochę, ale sądzę że tych również nie czytujesz.
Czytam tego szmatławca codziennie. Nie wstydzę się tego. Nie ma tu nic ani do dumy ani do wstydu.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Masz rację
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mi piszesz, że się nie ujawniam, a Ty sam anonimowo się wypowiadasz. bravo
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dzisiaj w natemat.pl jest też taki sam artykuł . Nie do wszystkich dotarły zalecenia z kurii do wykonania przez proboszcza z zeszłego roku a sporo ich jest.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Antypolski głos w twoim domu.Gratuluję.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

A skąd wiesz, że jest antypolski. Wszechpolacy dotarli na Kaszuby?! Załóż koszulkę z napisem "Od urodzenia dumny z pochodzenia", weź pałkę, chwal brygadę świętokrzyską i spal kilku Kaszubów bo to Niemcy.
Nie wiem czy Cię zaskoczę, ale kler przyczynił się do rozbiorów. Mało tego, podczas zaborów papieże potępiali powstania. Oni nie kochają Polski. Mają swoją stolicę i liczy się ich interes.
I zaskoczę Cię jeszcze bardziej. Pieśń "Boże coś Polskę" napisano na cześć Cara Rosji Aleksandra.
Ale Ty Antku jesteś prawdziwym Polakiem. Myślisz tak jak Ci w "prawilnych" pismach każą.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry