Widok

Asseco Data Systems szkoli programistów i daje pracę

Opinie do artykułu: Asseco Data Systems szkoli programistów i daje pracę.

Programista to atrakcyjny i pożądany przez pracodawców zawód. Asseco Data Systems - jedna z największych polskich firm IT zaczyna łowić talenty do pracy przy swoich projektach.

IT to najszybciej rozwijająca się branża we wszystkich krajach świata. Jednocześnie wszędzie brakuje programistów. Gdyńska spółka Asseco Data Systems (część Grupy Asseco) wykorzystując swoje kompetencje jako lidera na rynku szkoleń IT oraz potencjał największej polskiej firmy informatycznej, praktycznie ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Błędy na stronie....

Takie jak:

BrakKlucza Rekrutacja:Regulamin

Raczej nie zachęcają do zostania takim programistą, jaki tę stronę tworzył :)
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jako rekruter powiem ci że nie ma szans. Takich co nigdy nie mieli do czynienia, wczoraj się nauczyli programować i chcą na programistę to mamy na pęczki.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 18

Tylko nie tam

Polecam poszukać pracy gdzie indziej niż tu: mobbing, złe zarzadzanie, wyrzucanie ludzi tuz przed wejsciem w okres ochronny (emerytura) to normalka...
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 4

To zrozumiałe , sam w korpo pracowałem kilkanaście lat i to na całkiem wysokim szczeblu

i już absolutnie dziękuję za pracę u/dla " kogoś ":) .Po prostu Programowanie daje , tak mi się wydaje , szansę na pracę sam dla siebie, zdalną z domu, niezależną . To mam bardziej na myśli. A i tak wszystko zależy od zleceń , a tu raczej mam spore dośwadczenie ( w pozyskiwaniu kontrahentów i ich utrzymaniu )
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Stawka jest podana

5.000 - 8.000 PLN
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Szansa jest zawsze

ale do tego będziesz potrzebował dużej determinacji i jakiegoś mentora / znajomego który pokaże Ci czego się uczyć . Sam jestem w twoim wieku i programuje 7 lat i chciałbym zmienić język w którym programuje i nie zawsze to jest taki łatwe. Po za tym nie zadawaj takich pytań tylko działaj ! :-) Powodzenia
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Skąd taka opinia?

Kumpel pracuje w Eversofcie i nie narzeka
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bo mogą.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Temu, że na rozmowę o pracę nawet go nie zaproszą. CV od razu pójdzie do spamu na poczcie mailowej. A u freelancera nie patrzą na CV i wiek?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Mam 32 lata

i się przebranżawiam na programistę w pythonie. Szkoły programowania są pełne ludzi po 30stce i 40stce. Liczy się chęć, nie wiek.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

A Ty byś mi nie pomógł ? Chodzi o wskazanie czego się uczyć / czego nie itp. Praca własna

to podstawa ale lepiej to robić pod kogoś okiem . Oczywiście wszystkie inne kwestie do ustalenia.

Kto to w sławnej firmie Prokom swego czasu powiedział: "Każdego nawet najlepszego programiste można zastąpić skończoną liczbą studentów" I nawet to wprowadzili. I padli...
;]]]
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Akurat to powiedział prezes Comarchu

Teraz wygrali przetarg na informatyzację ZUS.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

i stać go na utrzymywanie stada nierobów zwanych piłkarzami , a tam nie są

pensje zbliżone do informatyków tylko kilkanaście razy wyższe.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pracowałam w Asseco Data System trochę czasu i na klimat jakoś nadmiernie narzekać nie można.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie jest

Nie jest podana wprost. Trzeba sobie policzyć i odliczyć kurs i inne lojalki.
To dla frajerów. Ciągle będzie rotacja.
Postoje, są lepsze oferty.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie wyciagniesz

Trzech lat przy tak dużej rotacji.

oj rekruter poszukaj nowego fachu

idź sprzedawać bułki czy coś. z takim podejściem to ty nikogo nie zarekrutujesz
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry