Widok

Asseco Data Systems szkoli programistów i daje pracę

Opinie do artykułu: Asseco Data Systems szkoli programistów i daje pracę.

Programista to atrakcyjny i pożądany przez pracodawców zawód. Asseco Data Systems - jedna z największych polskich firm IT zaczyna łowić talenty do pracy przy swoich projektach.

IT to najszybciej rozwijająca się branża we wszystkich krajach świata. Jednocześnie wszędzie brakuje programistów. Gdyńska spółka Asseco Data Systems (część Grupy Asseco) wykorzystując swoje kompetencje jako lidera na rynku szkoleń IT oraz potencjał największej polskiej firmy informatycznej, praktycznie ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak, mam

Wczoraj już dzwonili z zaproszeniem na rozmowę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gratulację ! Jak poszły testy ? :) u mnie analityczny 62% i angielski 53%

Jakim sposobem, kolego, mogłeś dostać 62%, skoro było 25 pytań jednokrotnego wyboru, które nabijały po 4%? Wynik powinien być wielokrotnością cyfry 4.

Hej

Nie dostałem tel z zaproszenia na rozmowę a maila z info że zostałem przypisany do grupy JDD? Czy ktoś z was też dostał coś takiego?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej

Sprostowuję grupa JDD2
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tez dostalam cos podobnego. I tez brqk info zwrotnego

Gdzie dostępne były testy analityczne i z angielskiego? U mnie w panelu była tylko jakaś ankieta, test talentów i test kompetencji. W mailu też dostałem tylko linki do tych trzech "egzaminów"...

W zakładce "egzaminy".
Czy osoby, ktore testy wypelnily, widza swoje wyniki w panelu? Ja rozwiazalam oba testy, wyniki przez 2 dno byly do podejrzenia. Teraz zniknely
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

U mnie też nie są widoczne, odpowiedzi brak z tego co się dowiedziałem to informowali do Piątku w przypadku zakwalifikowania się do drugiego etapu, wiec chyba niema co juz liczyc

Dzięki. Może byłem jedną z tych osób z "problemami technicznymi", bo u mnie nic takiego się nie pojawiło (a naprawdę sprawdzałem wszystko, na kilku przeglądarkach). No cóż, w takim razie nie pozostaje nic innego, jak poczekać do następnej rekrutacji. :)

A gdzie się dowiadywałeś?

Ktoś do nich pisał i dostał odpowiedź?

Napisałem ale bez odpowiedzi

ja mialem 88% z ang i z analitycznego 80% i sie nie odezwali. nie wiem jakie progi byly, ale przy takiej ilosci osob to jak w lotto
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

do mnie rowniez sie nie odezwali, mimo 91% z ang i 88% z analitycznego. ciekawe jakie mieli kryteria. te dwa pozostale testy na pewno też miały wpływ. ciekawią mnie też te grupy.

Jeśli dużo osób miało dobre wyniki, to może spośród nich wybierali osoby, które mają już jakieś kwalifikacje, np. doświadczenie w IT, tyle że nie w Javie albo mają skończone studia informatyczne, ale jeszcze nie pracowały nigdzie. A jak Ci wyszedł test talentów?

No i jeszcze jest sprawa wieku. Nikt tego nie napisze, ale pewnie na ludzi 40+ czy 50+ patrzyli mniej łaskawie.

Test talentów chyba ciężko określić - tam przecież nie było żadnej informacji o wyniku?

Do mnie również nikt się jeszcze nie odezwał a miałem 96% analityczny i 92% ang. Egzaminów nie ma już na profilu tylko testy kompetencji. Ktoś ma jakieś aktualne info ?

Może nie zadzwonili do ciebie, bo jesteś stary. Jesteś?
do góry