Widok

Assessment Center na telemarketera w banku

Witam, jeżeli ktoś przeszedł lub wie jakiego typu zadania i ćwiczenia mogą na mnie czekać na Assessment Center na stanowisko telemarketera w banku proszę o pomoc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A.C.,jako proces rekrutacji na stanowisko telemarketera w instytucji bankowej, jest takim samym kwiatkiem HaeRowym,
jak.. list motywacyjny na stanowisko.. magazyniera.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ok ale interesuje mnie jakiego typu zadania / ćwiczenia mogą mnie tam czekać
niewiem, może będzie w ten sposób, że ta osoba, która sprzeda dany produkt otrzyma prace ;)
pewnie trzeba będzie sprzedać długopis albo krzesło
pewnie tak :)))
Logiczne(które wbrew pozorom nie są proste - mensa!), obliczeniowe(matma:), działanie w grupie, umiejętność przekonywania do swojego pomysłu. Umiejętności organizacyjne = załatwienie wielu spraw
w krótkim czasie, które, jako całość są oczywiście nie do wykonani
- max.! 40%.
głupoty gadasz, to jest najlepsze narzędzie do rekrutacji na takie stanowisko. A najlepszym sposobem to być na AC sobą, słuchać instrukcji do ćwiczeń i być zaangażowanym. Trzymam kciuki
Moje "pewnie tak" odnosiło się do tego iż z tego co się zorientowałam to zadania są na pierwszy rzut oka "bzdurne" co jednak nie wyklucza iż realizacja ich przez uczestników daje fajny pogląd na aplikanta jako na człowieka i na jego zachowanie w zależności od sytuacji.

Dlatego też tak myślę iż AC jest dobrym systemem rekrutacyjnym co jednak nie zmniejsza mojego zdrnerwowania :)))
Tu masz opis całego procesu: http://konsultancipersonalni.pl/assessment--development-center.html

Inne tematy z forum Praca

Atut-rental gdańsk kokoszki opinie (3 odpowiedzi)

Witam forumowiczów, proszę o opinie na temat firmy atut-rental czyli na przyklad warunki pracy ,...

Zainteresowany IT Centrum (4 odpowiedzi)

Witam Czy ktoś może mi cokolwiek napisać o firmie IT Centrum z Ul. Baśniowej w Kowalach ?...

PRACA chciec to moc (70 odpowiedzi)

Czesc, calkiem niedawno temat pracy zostal poruszony (zapewne po raz kolejny na forum, nie wiem...

do góry