Widok
Astra Park - opinie i oceny
Astra Park od strony północnej graniczyć będzie z nowymi osiedlami mieszkaniowymi, a od południowej otaczać je będą łąki. Zachodnia część osiedla położona jest bezpośrednio przy ul.Turzycowej, w drugiej linii zabudowy od ulicy Jabłoniowej zapewniającej szybki dojazd do trójmiejskiej obwodnicy, Gdańska Głównego oraz centrum Wrzeszcza.
Dojazd do centrum z tej lokalizacji możliwy jest ...
przeczytaj więcej o inwestycji
Dojazd do centrum z tej lokalizacji możliwy jest ...
przeczytaj więcej o inwestycji
Szkoła Tańca czy jest uciążliwa??
Może jest ktoś kto ma doświadczenie ze szkołami tańca w sąsziedztwie mieszkań?. Na przeciwko bloku na Astra Park przy ulicy jest szkoła tańca. W takim budynku wyglądającym jakby był jeszcze budowany. Na FB widziałam że zajęcia odbywają sie wieczorami, wiec w okresie kiedy chciałabym odpocząć. Czy uważacie że będzie głośno? Widziałam kiedyś program w TV że ludzie mocno walczą w Łodzi z taką szkoła? A może wie ktoś może też czy jeżeli miejscowy plan nie pozwala prowadzenia usług to czy taka szkoła jest legalna, bo kolezanka z Urzędu Miasta powiedziała że zgodnie z prawem nie może tam być nawet sklepu, ale Urząd nic z tym pewnie nie zrobi. Jestem mocno zainteresowana kupnem tam miejszkania z okanami na tą szkołę i obawiam sie że wezme kredyt i codziennie będę musiała słuchać walca albo samby...
Czy ktos kupił może mieszkanie na tym osiedlu od tego dewelopera? Zastanawiam sie nad kupnem i jestem ciekawa opinii osob ktore juz moze kupily mieszkanie w pierwsz budunku,ktory niedlugo bedzie oddawany albo kupowal.od tego dewelopera w pruszczu? To wiarygodna firma? Jak wspolpraca? Itp. Wszelkie informacje mile widziane
Czy istnieje jakieś forum Astry Park poza tym tutaj? Może jako lokatorzy byśmy założyli jakiś wątek na mojeosiedle.pl aby wymieniać się informacjami i zebrać się w grupę. Osiedle jest małe, więc warto będzie się trzymać razem i sobie pomagać.
Na razie to nasze mini osiedle tonie w błocie od tych ciągłych deszczów, B1 jest już opóźniony 2 miesiące.
Pytanie - czy te betonowe słupy zostaną.... tak jak są? Chyba cały czas czekałem aż je czymś obiją, otynkują, pomalują.... a rusztowań już nie ma a czysty, porowaty beton z dziurami jest.
Na razie to nasze mini osiedle tonie w błocie od tych ciągłych deszczów, B1 jest już opóźniony 2 miesiące.
Pytanie - czy te betonowe słupy zostaną.... tak jak są? Chyba cały czas czekałem aż je czymś obiją, otynkują, pomalują.... a rusztowań już nie ma a czysty, porowaty beton z dziurami jest.
Na wizualizacjach te słupy są czymś pokryte bo widać na nich poziome linie jak na reszcie tynku na budynku.
To mega lipca - pachnie jak cięcie kosztów.
Wjazdy do garaży podziemnych pewnie też zostawią z betonu i nazwą to betonem architektonicznym...
Zastanawiam się teraz jak będzie wyglądać zieleń i przestrzeń między budynkami. Wizualizacje osiedla widać, że można między bajki włożyć.
To mega lipca - pachnie jak cięcie kosztów.
Wjazdy do garaży podziemnych pewnie też zostawią z betonu i nazwą to betonem architektonicznym...
Zastanawiam się teraz jak będzie wyglądać zieleń i przestrzeń między budynkami. Wizualizacje osiedla widać, że można między bajki włożyć.
Deweloper mówił, że miał problemy aby dogadać z Robygiem temat wspólnej kanalizacji, która ma odprowadzać wody deszczowe....
Nie wiem na ile to prawda i również nie mam wiedzy czy temat został już ogarnięty.
Deweloper powtarza, że prace w B3 idą zgodnie z planem i że ma być oddany na czas. Ale to już życie pokaże :)
Czy ktoś się orientuje czy do B1 wprowadzają się już ludzie?
Nie wiem na ile to prawda i również nie mam wiedzy czy temat został już ogarnięty.
Deweloper powtarza, że prace w B3 idą zgodnie z planem i że ma być oddany na czas. Ale to już życie pokaże :)
Czy ktoś się orientuje czy do B1 wprowadzają się już ludzie?