Widok

Astra Park - opinie i oceny

Astra Park Jasień Temat dostępny też na forum:
Astra Park od strony północnej graniczyć będzie z nowymi osiedlami mieszkaniowymi, a od południowej otaczać je będą łąki. Zachodnia część osiedla położona jest bezpośrednio przy ul.Turzycowej, w drugiej linii zabudowy od ulicy Jabłoniowej zapewniającej szybki dojazd do trójmiejskiej obwodnicy, Gdańska Głównego oraz centrum Wrzeszcza.
Dojazd do centrum z tej lokalizacji możliwy jest ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dla niektórych liczy się jak wygląda miejsce, gdzie mieszka :) W końcu codziennie będzie się to oglądać. Nie ma w tym nic dziwnego :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pan Krystian jak widać reprezentuje stanowisko dewelopera.

To chyba naturalne, że skoro ludzie kupują mieszkanie za kilkaset tysięcy złotych to oczekują aby blok był w 100 % wykończony i chociaż trochę zgodny z wizualizacją. A od wizualizacji odbiegają nie tylko niewykończone słupy (nie, jeden "słup"), a również klatki schodowe.

Szczególnie, że nowych mieszkań do kupienia jest wokół mnóstwo :) Konkurencja nie śpi.

Rynny rzygacz nie wchodzą w rachubę będzie masakra

Rynny uważam że również coś z tym muszą zrobić przecież mury zawilgotnieją niemowiąc już o tym że tym na dole będą się robić dziury w ziemi i na okna woda lecieć z tych niwiem nawet jak to określić rur kanalizacyjnych.

co o tym sądzicie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

musza zrobić rynny niema innej opcji wilgoć i masakra mam nadzieje ze razem z betonem który obiecują pomalować wstawia rynny zaslonia je maskownica i po problemie .
Zgłaszałem osobiście mówią ze bedą myśleć ale im wiecej nas poniesie problem tym wieksza pewność że tak będzie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

te rury to porażka, zero pomyślunku przy budowie.

a czy ktoś zwrócił uwagę na kompletny brak oświetlenia na osiedlu? myślicie, że tak to zostanie?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

B3

Też pytałam o to dewelopera, otrzymałam odpowiedź, że będzie oświetlenie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Surowe niedokonczone slupy na balkonach,rury wystajace z dachu zamiast rynien,gdzie woda bedzie splywac po elewacji niszczac ja i po oknach ,balkonach wszystkich mieszkan,brak oswietlenia wokol blokow.Zeby wyegzekwowac te niedorobki od dewelopera trzeba to wyraznie zaznaczyc w protokole odbioru mieszkania.Im bedzie nas wiecej tym deweloper bedzie zmuszony w krotkim terminie zajac sie tym ,a nie zostawi nas z tym uciazliwym problemem
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Teraz można zobaczyć jakie. Bedą to te małe lampki, które nie dają za dużo swiatla. Na parkingu ciemno. Polecam sie przejechać wieczorem i zobaczyć. Generalnie wdepniesz w coś i nawet nie zobaczysz w co.

aktualne oświetlenie to śmiech na sali........ nawet ciężko nazwać to oświetleniem

Na dziś dzień jest Vectra i od tygodnia Orange.
Ja w Vectrze za 70zł mam 300mega (w rzeczywistości trochę mniej) + HBO + podstawowy pakiet TV + dekoder z nagrywarką - na moje potrzeby wystarczy.

i bardzo dobrze

Witam, to jak wygląda teraz sytuacja z deweloperem? Wszystko jakoś się unormalizowalo? Czy czuć odor z Szadolek? Zastanawiam się nad mieszkaniem w bloku B6. Dzięki z góry za opinie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Osiedle Astra Park w Gdańsku - grzyb w blokach, wykończenie osiedla to same buble, po kilku dniach słupki parkingowe w większość wyłamane lub wyszły z betonu, lampy oświetlające bloki przewracają się na wietrze, błędy w fakturach... szkoda nerwów.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

sam chciałbym się dowiedzieć,czy tam czuć szadułki
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wygląda to fatalnie, słupy wręcz odstraszają

Plac zabaw

Plac zabaw to jakaś kpina. Podczas gdy inni deweloperzy robią drewniane, kolorowe i ogrodzone place zabaw, Activa wzięła przykład z czasów PRL - same rury, brak ogrodzenia, brak piaskownicy, piasek niby jest, ale jakieś 10 cm. Dziecko 2 razy machnie łopatką i trafia na podkład. Po deszczu woda stoi i tworzy się błoto.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Marek
2018-11-17 17:03:51
sam chciałbym się dowiedzieć,czy tam czuć szadułki
Zapoznaj się z prawidłową pisownią nazw dzielnic Gdańska słoiku.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tramwaj

Tak? Budują obok pętlę tramwajową