Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
najgorsza szkoła!!!! wątek zamknięty to jest najgorsza szkoła pod słońcem. panuje tu totalny brak...
~ania
4

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 2 sierpnia 2011

Super szkoła ze świetna kadrą wątek zamknięty Jak najbardziej polecam, od momentu przeniesienia szkoły z Powstańców do...
~Karolina
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 9 stycznia 2013

NIE WIEŻCIE TEJ SZKOLE. wątek zamknięty TO CHYBA BYŁ MÓJ NAJWIEKSZY BŁĄD W ZYCIU, KAZDA SZKOŁA TYLKO NIE TA.
~EMILIA
1

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 27 czerwca 2011

Super:) wątek zamknięty Szkoła dla osób, które poważnie myślą o swojej edukacji. Super nauczyciele i...
~Ola
2

dodano: 10 sierpnia 2011

LO w Gdansku rewelka! wątek zamknięty Zdałem maturę!!!! Polecam ta szkołę. Lepszy wynik mają jak w niejednej...
~były uczeń
1

dodano: 1 lipca 2011

polecam szkołe wątek zamknięty Konczę administracje i wybieram się do nich na BHP. Fajna sprawa. Polecam :)
~maniuś
-

dodano: 27 maja 2011

szkoła na maxa wątek zamknięty W końcu normalna szkoła, tz. nauczyciele uczą jak kto chce się uczyć, reszta...
~max
-

dodano: 6 maja 2011

jasne wątek zamknięty polecam, polecam, polecam....
~aga
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 12 lutego 2011

KTO CHETNY NIECH SIE ZAPISUJE !! wątek zamknięty Szkola jest naprawde super. Nauczyciele bardzo mili , i mozna czegos sie...
~lolitka
-

dodano: 26 lipca 2010

100% zadowolenia! wątek zamknięty Szkoła całkowicie bezpłatna, dobry poziom nauczania, mili nauczyciele, dba...
~Słuchacz
-

dodano: 16 czerwca 2010

super sprawa wątek zamknięty Mała szkółka ( jak na razie) ale jest super....gdyby wszystkie szkoły takie...
~marekh
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 26 stycznia 2010

uczeń wątek zamknięty pierwsza szkoła w trójmieście z której jestem zadowolony (a jest to moja...
~Uczeń
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 22 stycznia 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
20

12

wątków

do góry