Widok

Atlantis

Atlantis Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Atlantis.
Fabuła tego spektaklu oparta jest na starożytnej legendzie o pradawnym królestwie wyspowym - Atlantydzie, które w niewyjaśnionych okolicznościach znikło z powierzchni ziemi. "ATLANTIS" to muzyczna baśń dla dorosłych - krwawa i sentymentalna historia chorobliwych ambicji, intryg i zdrady, które doprowadziły szczęśliwy niegdyś kraj do zagłady. Z apokaliptycznej pożogi ocaleje tylko poddana ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Atlantis... utonelo!!!

Jak na polskie warunki to moze i dobre jednak sztucznosc nie ktorych aktorow i styropian z dekoracji na scenie zniszczyly wysilek calej ekipy. Muzyka w skali 1-10, 5-dobra ale nie porywajaca.
Ogolna ocena spektaklu: 6
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dawno, dawno temu

Kiedy jeszcze chodziłem do szkoły średniej to zorganizowano nam wyjście na ten właśnie spektakl. Było to co prawda około 6 lat temu, ale ówczesne wykonanie sztuki po prostu mnie porwało. Rozmach i misternie przygotowane przez aktorów role dopełniane były przez dynamicznie graną muzykę.
Co ważne... nie miałem najmniejszych problemów ze zrozumieniem płynących ze sceny dźwięków, ze względu na doskonałą dykcję całej obsady.

Dostosowując się do wcześniejszej skali ocen:
9/10
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kultura

Zemsta nietoperza (27 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Zemsta nietoperza . "Zemsta nietoperza" Fundacja KULTURA.TERAZ! planuje...

Znaczek miłości (4 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Znaczek miłości . "Znaczek miłości" Doskonała komedia z czasów PRL-u w...

Polak Polakowi wilkiem (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Polak Polakowi wilkiem . POLAK POLAKOWI WILKIEM "Polak Polakowi wilkiem"...

do góry