Widok
totalne fiasko
Do zobaczenia filmu zachęciły mnie opinie osób , które film widziały i pełne sale kinowe, lecz wielkie było moje zaskoczenie .... bo film jest absolutną porażką. Dla mnie amerykańska szmira - długi i nudny. Nic mnie w tym obrazie nie przekonało- ani aktorstwo, ani dialogi ani muzyka ani charakteryzacja .... zupełnie nic.Nie polecam - szkoda pieniędzy,szkoda czasu.Marny film i w związku z tym marny poziom widzów piejących nad nim z zachwytu.
film o niczym
Szanowni Państwo, z całym szacunkiem dla twórców filmu i obsady aktorskiej...
film nie łączy w zasadzie jednoznacznie wielu historii w nim zawartych.
film zjawiskowo zrobiony lecz niestety nie zaskakuje, pewne wątki drażnią widza, w rezultacie twórcy skupili się nieudanej próbie złączenia owych historii, które są nawet dość ciekawe i mogłyby służyć jako podstawa do stwożenia kilku samodzielnych nawet dość dobrych filmów.. pomysł na film był dobry, sam film jednak rozczarowuje brakiem logiki, jednoznacznej fabuły, nie dostarcza wrażeń, elementem zaskoczenia w tym filmie jest absolutny jego brak.
nie polecam...
film nie łączy w zasadzie jednoznacznie wielu historii w nim zawartych.
film zjawiskowo zrobiony lecz niestety nie zaskakuje, pewne wątki drażnią widza, w rezultacie twórcy skupili się nieudanej próbie złączenia owych historii, które są nawet dość ciekawe i mogłyby służyć jako podstawa do stwożenia kilku samodzielnych nawet dość dobrych filmów.. pomysł na film był dobry, sam film jednak rozczarowuje brakiem logiki, jednoznacznej fabuły, nie dostarcza wrażeń, elementem zaskoczenia w tym filmie jest absolutny jego brak.
nie polecam...