Widok

Atmosfera i obługa ok, ale karaoke beznadziejne

Wybraliśmy się ze znajomymi na środowe Karaoke właśnie do Cetic Pubu. Miało się ono rozpocząć o godzinie 22.00, ale z uwagi na transmisję meczu było małe opóźnienie. Tym małym opóźnieniem okazała się godzina 00.30. DJ nie nawiązał żadnego prawie kontaktu z gośćmi siedzącymi w lokalu. Zaczął puszczać po prostu muzykę dyskotekową. Gdy zapytaliśmy się czy karaoke się odbędzie, przez mikrofon zaprosił wszystkich do śpiewania. Jednak nie było wyświetlanego tekstu, a Pan DJ miał ubogi repertuar, wiec w efekcie zaśpiewała jedna osoba dwie piosenki, ktore znała na pamięć. Także jeśli ktoś zamierza wybrać się na karoke do celtic pubu, to nie polecam. Jednak warto tam pójść i posiedzieć sobie ze znajomymi. Robią dobre drinki (nieoszukane) i mają przystępne ceny. Obsługa też sympatyczna i kompetentna.
Moja ocena
Celtic Pub kategoria: Puby
obsługa: 5

menu: -

klimat i wystrój: 4

przystępność cen: 4

ocena ogólna: 4

4.2

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Dziękujemy za pozytywną opinię na temat naszego lokalu, jednak chcieli byśmy wyjaśnić sprawę karaoke.
Rzeczywiście te jedyne dwie piosenki były śpiewane przez jednego klienta i dopiero o godzinie 00:30, ze względu na małe zainteresowanie, właśnie karaoke.
Co do tekstu - był wyświetlany na ekranie znajdującym się na scenie, tak aby śpiewający go widział, co do ubogiego repertuaru, to postaramy się dopracować listę kawałków i zapraszamy ponownie.
Chyba miałeś pecha , bo ja przyjechałam do gdańska we wrześniu i atmosfera była rewelacja. Repertuar mają tak bardzo szeroki że nie są w stanie go wydrukować na listach. Po prostu jeśli chcesz konkretny utwór to zgłaszasz prowadzącemu. Wiem co mówię bo prosiłam o najróżniejsze piosenki w tym francuskie i wszystko miał. Myślę że dużo zależy od towarzystwa. Jeśli nie ma chętnych do śpiewania to wtedy jest potańcówka.
do góry