Widok
Atrium Oliva
Położenie inwestycji w zabytkowej części Oliwy, u zbiegu ulic Bażyńskiego i Grottgera, zapewni przyszłym mieszkańcom spokój codziennego dnia. W okolicy znajduje się niska zabudowa, a niewielka odległość od lasów Trójmiejskiego Parku Krajobrazowego oraz parku Oliwskiego zapewni możliwość rekreacji na łonie natury, w zaciszu.
Jednocześnie w czasie krótkiego spaceru dojść stąd można do centrum Oliwy, z jej ofertą gastronomiczną, handlową (w tym dzielnicowy ryneczek), usługową i kulturalną. ...
więcej o inwestycji
więcej o inwestycji
Urocze osiedle, prawie idał.
Osiedle kameralne z niską zabudową, ładnie wykończone wewnątrz i na zewnątrz, lokalizacja bardzo korzystna, obecny system sterowania np temperaturą w mieszkaniu. Części wspólne bardzo mi się podobają: siłownia dla wszystkich mieszkańców w cenie czynszu, przy czym sauna, tężnia solankowa i bilard z planowanym wynajmowaniem na godziny. Najbardziej rzucajacym sie w oczy minusem jest brak możliwości wykupienia miejsc parkingowych w hali garażowej do częsci mieszkań, ku mojemu zdziwieniu wiele mieszkań 2 -pokojowych nie ma takiej opcji. Mam obawy o to czy pobliska ulica Grottgera "wchłonie" tyle aut.
Generalnie to bardzo pozytywny odbiór osiedla, przy czym nie spodziewłam się niektórych niedogodności przy inwestycji z kategorii premium.
Generalnie to bardzo pozytywny odbiór osiedla, przy czym nie spodziewłam się niektórych niedogodności przy inwestycji z kategorii premium.