Widok
"ten kto ich lubi zapłaci te kase "
a ten kto ich lubi, ale nie ma takiej kasy? a poza tym nie ma znaczenia kto ustala ceny> to przeciez nie zarzut w strone zespołu, tylko własnie organizatorów. chyba ze Panom z Audiofeels już sie w głowach poprzewracalo i naprawde tak wysoko sie cenią. no i fakt...mogliby popracować nad własnym repertuarem...pozdrawiam
cena biletow
ktos chyba na glowe upadl z taka cena biletu! tyle mozna zaplacic za zagraniczna gwiazde. poza tym stocznia nie jest akustycznie swietnym miejscem do sluchania tego typu muzyki.
zdecydowanie ktos chce sobie tutaj napchac kieszen... :|
a szkoda, bo jako wydarzenie muzyczne zespol jest ciekawy i mozna by posluchac, jak im to wychodzi na zywo.
zdecydowanie ktos chce sobie tutaj napchac kieszen... :|
a szkoda, bo jako wydarzenie muzyczne zespol jest ciekawy i mozna by posluchac, jak im to wychodzi na zywo.
NIEZŁE JAJA
przeciez miesiac temu na Saluminesii i Myslovitzu bilety kosztowaly chyba 42 zł...wiec chyba kogos pogieło zeby kupowac bilet za 70zł !!
oni spiewaja chyba od zeszlego roku,czy dwoch lat...
Myslovitz i inne gwiazdy spiewja od kilkunastu lat i tyle nie biora...
W zeszłym roku byłam na ATB w Poznaniu w Hali Arena...bilety kosztowaly 90zł...takze ciekawa jestem ile tam do stoczni osob przyjdzie....chyba bedzie kameralnie pod scena :)
oni spiewaja chyba od zeszlego roku,czy dwoch lat...
Myslovitz i inne gwiazdy spiewja od kilkunastu lat i tyle nie biora...
W zeszłym roku byłam na ATB w Poznaniu w Hali Arena...bilety kosztowaly 90zł...takze ciekawa jestem ile tam do stoczni osob przyjdzie....chyba bedzie kameralnie pod scena :)
fatalny mix
Chłopaki robią wrażenie. Pięknie wykonują te utwory, fragment z "Requiem Dla Snu" odlotowy. Co do "Nothing Else Matters", to nie pasują mi stylistycznie. To powinien być gorąc spod skorupy, a nie ciepło z malowanej buzi, ale warsztatowo naprawdę pięknie. Fatalne jest miejsce w którym będą występować. Wielka pusta betonowa hala, z fajnym mroczno-industrialnym klimatem, ale fatalną akustyką. Jeśli CSG nie zainwestuje w szmaty na ściany, to ludzie przestaną tam chodzić na koncerty. Dźwięki zlewają się w jeden łoskot, doprowadzający uszy do bólu.
Jak powiedział Wojewódzki: "damskie akademiki zapłoną" - chyba dobrze określił docelowych odbiorców, wobec tego chłopaki nie powinni wystepować w surowym CSG, tylko w Meście Aniołów, albo Parlamencie. Ja na koncert sie nie wybieram.
Jak powiedział Wojewódzki: "damskie akademiki zapłoną" - chyba dobrze określił docelowych odbiorców, wobec tego chłopaki nie powinni wystepować w surowym CSG, tylko w Meście Aniołów, albo Parlamencie. Ja na koncert sie nie wybieram.