Widok
Audiofeels
Zespół Audiofeels powstał w Poznaniu, w kwietniu 2007 roku z inicjatywy ośmiu młodych wokalistów.
Wieloletnie doświadczenie młodzi śpiewacy zdobywali w słynnych poznańskich chórach chłopięcych oraz w Chórze Akademickim Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza.
Wynieśli stamtąd, nie tylko warsztat wokalny, ale również ducha zespołowej współpracy oraz wiele inspirujących doświadczeń.
Zespół jest ...
więcej
więcej
"ten kto ich lubi zapłaci te kase "
a ten kto ich lubi, ale nie ma takiej kasy? a poza tym nie ma znaczenia kto ustala ceny> to przeciez nie zarzut w strone zespołu, tylko własnie organizatorów. chyba ze Panom z Audiofeels już sie w głowach poprzewracalo i naprawde tak wysoko sie cenią. no i fakt...mogliby popracować nad własnym repertuarem...pozdrawiam
cena biletow
ktos chyba na glowe upadl z taka cena biletu! tyle mozna zaplacic za zagraniczna gwiazde. poza tym stocznia nie jest akustycznie swietnym miejscem do sluchania tego typu muzyki.
zdecydowanie ktos chce sobie tutaj napchac kieszen... :|
a szkoda, bo jako wydarzenie muzyczne zespol jest ciekawy i mozna by posluchac, jak im to wychodzi na zywo.
zdecydowanie ktos chce sobie tutaj napchac kieszen... :|
a szkoda, bo jako wydarzenie muzyczne zespol jest ciekawy i mozna by posluchac, jak im to wychodzi na zywo.
NIEZŁE JAJA
przeciez miesiac temu na Saluminesii i Myslovitzu bilety kosztowaly chyba 42 zł...wiec chyba kogos pogieło zeby kupowac bilet za 70zł !!
oni spiewaja chyba od zeszlego roku,czy dwoch lat...
Myslovitz i inne gwiazdy spiewja od kilkunastu lat i tyle nie biora...
W zeszłym roku byłam na ATB w Poznaniu w Hali Arena...bilety kosztowaly 90zł...takze ciekawa jestem ile tam do stoczni osob przyjdzie....chyba bedzie kameralnie pod scena :)
oni spiewaja chyba od zeszlego roku,czy dwoch lat...
Myslovitz i inne gwiazdy spiewja od kilkunastu lat i tyle nie biora...
W zeszłym roku byłam na ATB w Poznaniu w Hali Arena...bilety kosztowaly 90zł...takze ciekawa jestem ile tam do stoczni osob przyjdzie....chyba bedzie kameralnie pod scena :)
fatalny mix
Chłopaki robią wrażenie. Pięknie wykonują te utwory, fragment z "Requiem Dla Snu" odlotowy. Co do "Nothing Else Matters", to nie pasują mi stylistycznie. To powinien być gorąc spod skorupy, a nie ciepło z malowanej buzi, ale warsztatowo naprawdę pięknie. Fatalne jest miejsce w którym będą występować. Wielka pusta betonowa hala, z fajnym mroczno-industrialnym klimatem, ale fatalną akustyką. Jeśli CSG nie zainwestuje w szmaty na ściany, to ludzie przestaną tam chodzić na koncerty. Dźwięki zlewają się w jeden łoskot, doprowadzający uszy do bólu.
Jak powiedział Wojewódzki: "damskie akademiki zapłoną" - chyba dobrze określił docelowych odbiorców, wobec tego chłopaki nie powinni wystepować w surowym CSG, tylko w Meście Aniołów, albo Parlamencie. Ja na koncert sie nie wybieram.
Jak powiedział Wojewódzki: "damskie akademiki zapłoną" - chyba dobrze określił docelowych odbiorców, wobec tego chłopaki nie powinni wystepować w surowym CSG, tylko w Meście Aniołów, albo Parlamencie. Ja na koncert sie nie wybieram.