Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
no proszę... wątek zamknięty strona aurum została usunięta na jakiś czas z portalu na pewno w związku z...
~tup
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 28 września 2011

Polecam wątek zamknięty Robiłam dziś manicure - Pani Kamila bardzo sympatyczna, dokładna, french...
~Ula
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 7 sierpnia 2009

Szczerze polecam wątek zamknięty Szczerze polecam zabiegi w aurum- profesjonalny sprzęt, przede wszystkim...
~anna
-

dodano: 24 lipca 2009

salon godny polecenia wątek zamknięty Skuszona dobrymi opiniami odwiedziłam AURUM. Nie zawiodłam się. Miła obsługa,...
~Weronika Jaskólska
-

dodano: 15 kwietnia 2009

pedicure wątek zamknięty Polecam pedicure w aurum - profesjonalne wykonanie.
~Marzena
-

dodano: 13 marca 2009

wszystko najlepszej jakości wątek zamknięty Pełen profesjonalizm, począwszy od wyposażenia, obsługi, stosowanych...
~Elżbieta Lukasz
-

dodano: 17 lutego 2009

mikrodermabrazja wątek zamknięty Skorzystałam z zabiegu mikrodermabrazji w aurum gdyż skusiła mnie reklama w...
~Maria Kafka
-

dodano: 19 stycznia 2009

Polecam wątek zamknięty Byłam po raz drugi i teraz już jestem wiem, że będe stałą klientką. Takiej...
~Tina
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 20 września 2008

prezent przed ślubem :) wątek zamknięty Witam wszystkich. Odwiedziłam salon aurum całkiem przypadkowo-mój przyszły...
~ewelina321@op.pl
-

dodano: 16 czerwca 2008

miły relaks! wątek zamknięty Byłam, widziałam,polecam! Fajne miejsce, miło,sympatycznie, czyściutko=fajny...
~monika32@buziaczek.pl
-

dodano: 29 maja 2008

super miejsce wątek zamknięty o salonie dowiedzialam sie ze stronki, juz dawno szukalam jakiegos salonu...
~kfiatuszek
-

dodano: 29 lutego 2008

Miłe zaskoczenie wątek zamknięty O salonie dowiedziałam się ze strony trojmiasto.pl, bo inaczej to nigdy nie...
~Tina
-

dodano: 26 stycznia 2008

Judyta - opinia wątek zamknięty Nie ma nigdzie lepszej Pani manicurzystki:D A tak powaznie to naprawde bardzo...
~Judyta
-

dodano: 14 stycznia 2008

POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wątek zamknięty Serdecznie polecam manicurzystke w salonie AURUM. Paznokcie wykonane przez...
~klientka
-

dodano: 11 stycznia 2008

ok. polecam wątek zamknięty było ok ,polecam, czysto, miło, profesjonalnie.
~Aśka
-

dodano: 5 stycznia 2008

gorąco polecam !!! wątek zamknięty salon super można bosko odpocząć!!!
~WOJCIECH GRABIEC
-

dodano: 3 stycznia 2008

polecam masaż- czad wątek zamknięty Byłam na czekoladowym - rewelacja, do dziś czuję ten super zapach. Wszystko...
~Małgosia
-

ok. wątek zamknięty Bedę tam chodzić, wreszcie mamy coś w centrum Gdańska:)Salon na poziomie...
~Asia
-

Semenowicz - opinia wątek zamknięty Super miejsce! Polecam!
~Semenowicz
-

dodano: 15 grudnia 2007

serdecznie polecam!!!!!!!!!!!! wątek zamknięty Bardzo profesjonalny salon, duży wybór zabiegów. Można sie naprawde...
~Kasia
-

dodano: 10 grudnia 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
22

21

wątków

do góry