Widok

Author Solution SX

Napiszcie co sądzicie o rowerku Author Solution SX, głównie chodzi o rame i osprzęt

Napiszcie też czy tył Deore jest o wiele lepsze od tył Alivio i które z nich lepiej kupić
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Deore jest o klasę wyższy od Alivio, choć z tego co słyszałem część ludzi twierdzi, że w niektórych przypadkach Alivio spisywało się lepiej niż Deore. Tak samo doradzono mi kiedyś, aby jak już zmieniać tylną przerzutkę to na LX, bo w Deore podobno wózek wali o szprychy.
Hehe- potwierdzam, mi tak deore walnęło w szprychy, że aż po drugiej stronie wylazło...koszty, koszty, koszty. Kupcie mi lx'a:>
moja deorka omija szprychy ale za to radośnie podskakuje i sie buja przy nierównej drodze. potrafi nawet głośno stukać :-)... znajomy, który używa takiej przerzutki od niedawna też to zaobserwował więc albo mamy trefne sztuki albo to już ich przypadłość ;-). w każdym razie mi to nie przeszkadza, ale brałbym LX'a :-).
pozdrawiam

Inne tematy z forum Rowery

Bagażnik na Hak (4 odpowiedzi)

Cześć, czy może jest szczęśliwym posiadaczem Bagażnika na hak firmy thule lub mont blanc a jeśli...

Lekki rower trekkingowy - jaki? (144 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję nowego lekkiego(gdyby był do 13 kg to byłoby ekstra, bo póki co widziałam same...

do góry