Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Ewelina K - opinia wątek zamknięty Parę tygodni temu odwiedziliśmy z mężem ten komis w poszukiwaniu auta....
~Ewelina K
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 15 lipca 2020

Jakub W - opinia wątek zamknięty Samochody super jakości i w dobrej cenie. Niedawno kupiłem tam swój pierwszy...
~Jakub W
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 27 czerwca 2020

Natalia - opinia wątek zamknięty Bardzo fajne auta, każdy znajdzie coś dla siebie, na każdą kieszeń, świetna...
~Natalia
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 24 czerwca 2020

Aleksandra - opinia wątek zamknięty Z czystym sumieniem mogę polecić. Auta są zadbane i porządne. Obsługa bardzo...
~Aleksandra
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 24 czerwca 2020

Paulina - opinia wątek zamknięty Szukałam autka w dobrej cenie - i właśnie takie tutaj znalazłam. Bardzo...
~Paulina
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 22 czerwca 2020

Agata W - opinia wątek zamknięty Polecam z czystym sercem!! Naprawdę dawno nie spotkałam się z takim...
~Agata W
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 21 czerwca 2020

Marcin - opinia wątek zamknięty Dobre auta w bardzo dobrej jakości i za rozsądną cenę. Firma sprawdzona i co...
~Marcin
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 18 czerwca 2020

Małgorzata - opinia wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z zakupionego samochodu. Lakier w porządku. Brak wad...
~Małgorzata
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 16 czerwca 2020

paulina - opinia wątek zamknięty Bardzo przydatna strona. Samochód w dobrej cenie z ekspresowym importem...
~paulina
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 11 czerwca 2020

Sara Jabłońska - opinia wątek zamknięty Bardzo polecam Pana Mirosława. Jeśli była jakaś szkoda to uczciwie o tym...
~Sara Jabłońska
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 9 czerwca 2020

Dawid - opinia wątek zamknięty Szukałem dobrego autka w dobrej cenie i się udało. Jak najbardziej polecam...
~Dawid
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 4 czerwca 2020

patrycja czupińska - opinia wątek zamknięty Firma auto lider cechuję się bardzo profesjonalną obsługą klienta i przede...
~patrycja czupińska
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 25 maja 2020

89karolinat - opinia wątek zamknięty Kupiłam tu swoje pierwsze auto. Bardzo uprzejmy i pomocny właściciel....
~89karolinat
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 23 maja 2020

Karolina - opinia wątek zamknięty Bardzo fachowa obsluga z dobrym podejsciem do klienta.Wszystko mozna sprawnie...
~Karolina
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 21 maja 2020

PaulisiowaPyra - opinia wątek zamknięty Super auta! Pan Mirosław służy pomocą na każdym kroku. Można było umówić się...
~PaulisiowaPyra
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 21 maja 2020

Marek - opinia wątek zamknięty Z wydaniem opinii wstrzymywałem się jakiś czas ale po 6 miesiącach myślę, że...
~Marek
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 20 maja 2020

Paulina Rozbicka - opinia wątek zamknięty Serdecznie polecam usługi Auto Lider. Pan Mirosław cechuje się ogromną wiedzą...
~Paulina Rozbicka
-

ostatnia odp. 5 lat temu

Michał Lew - opinia wątek zamknięty Jestem zadowolony z obsługi Pana Mirosława. Samochód czysty, zadbany....
~Michał Lew
-

ostatnia odp. 5 lat temu

Ola - opinia wątek zamknięty Naprawdę profesjonalna obsługa. Na początku byłam sceptycznie nastawiona...
~Ola
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 30 kwietnia 2020

Paulina Tkaczyk - opinia wątek zamknięty Zakupiłam tutaj swoje pierwsze auto i jestem absolutnie zadowolona. Cały...
~Paulina Tkaczyk
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 27 kwietnia 2020

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry