Auto Manix

Warsztaty samochodowe

Gdańsk, Mostowa 14

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
NIE POLECAM! wątek zamknięty Na UMÓWIONY pierwszy termin przyjechałem i CH... zostałem odesłany bo Pana...
~Ireneusz
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 29 marca 2018

Z czystym sumieniem POLECAM KAŻDEMU wątek zamknięty Z czystym sumieniem POLECAM KAŻDEMU
~Klientka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 11 grudnia 2015

Z czystym sumieniem POLECAM wątek zamknięty Pojawilem sie w warsztacie w celu wymiany podstawowych rzeczy jak klocki,...
~sir ferguson
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 20 czerwca 2012

Dzidek-opinia wątek zamknięty nie poleceam, wymieniałem regenerowany tylny wał do Peugeot-a 106, to , że...
~dzidek
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 23 marca 2011

Korzystaj na własne ryzyko wątek zamknięty Właściciel zna się na rzeczy, ale mechanicy..........
~noname
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 21 maja 2011

marek - opinia wątek zamknięty Umówiłem sie na serwis na godzinę 9 i przez półtorej godziny czekałem w aucie...
~marek
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 14 października 2010

brygida - opinia wątek zamknięty W ciągu ostatnich dwóch lat korzystałam kilkakrotnie z usług tego warsztatu i...
~brygida
-

dodano: 19 maja 2010

Maciej - opinia wątek zamknięty Od wielu lat korzystam z usług warsztatu, profesjonalna i miła obsługa ....
~Maciej
-

dodano: 19 maja 2010

Krzysztof - opinia wątek zamknięty Byłem u Manixa zrobić sprzęgło w fordzie mondeo, szybka i profesjonalna...
~Krzysztof
-

dodano: 18 maja 2010

Bardzo nie miła obsługa !!! wątek zamknięty Podjechałem do tego warsztatu w celu wymiany opon, lecz panowie bardzo...
~maciek77
1

dodano: 5 grudnia 2009

Ford focus wątek zamknięty Wymieniałem w tylnym zawieszeniu "dolny wahacz poprzeczny" ze zużytego na...
~Piojasień
-

dodano: 8 kwietnia 2010

kategorycznie odradzam wątek zamknięty wymieniali mi tylną belkę w Peugot 106 1,5 miesiąca ( razem z poprawkami i...
~DZIDEK
1

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 26 czerwca 2008

cass - opinia wątek zamknięty niestety warsztat nie poradził sobie z tak rutynową naprawą jak wymiana...
~cass
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 22 sierpnia 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
17

13

wątków

do góry