Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
oszuści wątek zamknięty obsulga-na poczaku przyjechalem, niby po znajomosci,niski grubasek troche...
~w211
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 14 maja 2014

Pseudo fachowcy wątek zamknięty Byłem w tym zakładzie dwukrotnie różnymi autami. Jakaś tam wymiana lampy po...
~szczery
1

dodano: 3 marca 2014

Skandal wątek zamknięty Samochód po lekkiej stłuczce, a w naprawie był ponad miesiąc. Dziwne wymówki,...
~Emilia
1

dodano: 12 sierpnia 2014

Kryński - opinia wątek zamknięty Chciałbym przyłączyć się do grona zadowolonych klientów tego warsztatu....
~Kryński
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 23 listopada 2013

nie polecam wątek zamknięty nie polecam tego warsztatu najgorszy jaki może być nie potrafią...
~ma
-

dodano: 18 listopada 2013

Polecam! wątek zamknięty Korzystałem już kilkukrotnie z usług tego warsztatu (lakierowanie + naprawa)...
~Łukasz
-

dodano: 12 czerwca 2013

Fabia wątek zamknięty Dość trudny przypadek - sklejanka OC i AC plus przegląd. Majstersztyk...
~jbc
1

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 22 września 2012

Polecam! wątek zamknięty Pierwszy kontakt z serwisem Auto Maxi miałem w zeszłym roku - naprawa została...
~Łukasz
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 18 września 2010

pollecam super obsługa i p.Jola wątek zamknięty kolega polecił mi warsztat zajefajna obsługa fachowość,solidność,terminowość...
~zdziho
1

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 19 kwietnia 2010

Polecam! wątek zamknięty Znajomi polecili mi ten warsztat i nie zawiodłem się. Solidni i...
~zadowolony klient
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 13 sierpnia 2009

Super Warsztat wątek zamknięty super warsztat i bardzo dobra usługa oraz jakość naprawy pojazdu!!!!! godny...
~Sebastian
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 27 kwietnia 2009

Godni polecenia wątek zamknięty Solidni i warci polecenia. Nie można też narzekać na ceny.
~D.
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 2 grudnia 2008

Warszat godny polecenia wątek zamknięty Samochód naprawiony szybko. Nie było problemu z częściami do mojego...
~Krystian
-

Cud Malina! wątek zamknięty Sympatyczna obsługa, przystojny właściciel. Fachowa obsługa, dostałam auto...
~Judyta
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
19

14

wątków

do góry