Auto-Morena

Warsztaty samochodowe

Gdańsk, Piekarnicza 26/3

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Natalia - opinia Uczciwa cena, panowie rzetelni i bardzo mili. Z pewnością wrócę, gdy będzie...
~Natalia
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 18 kwietnia 2023

Maciej - opinia wątek zamknięty Serdecznie polecam. Auto zepsuło mi się niedaleko warsztatu. Mimo obłożenia,...
~Maciej
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 21 marca 2022

honda accord - opinia wątek zamknięty Bardzo mila obsluga Robilen honde accord i polecam A nie jak w roznych...
~honda accord
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 8 lipca 2021

KMWTW - opinia wątek zamknięty zawsze na czas zawsze wszystko ok polecam a daje tam wszystkie samochody od...
~KMWTW
-

dodano: 7 lipca 2021

Odradzam wątek zamknięty Przestrzegam przed tym serwisem. Moja mama dwa lata temu pojechała wymienić...
~Monika
3

dodano: 8 sierpnia 2019

Straszna kobieta wątek zamknięty Ogólnie ok. Co do napraw nie mam zarzutów. Tylko jeden minus. Kobieta w...
~Klient
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 19 czerwca 2013

Klient od kilku lat - zawsze jestem zadowolony wątek zamknięty Polecam - solidna firma. Pracownicy warsztatu pełna profeska, kilka razy auto...
~Maciek
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 8 listopada 2015

Warsztat z tradycjami - znakomita profesjonalna ekipa. wątek zamknięty Korzystam z usług firmy Auto-Morena od wielu lat. Serwisowłem tam Fiata,...
~Cezariusz
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 4 listopada 2015

Nigdy więcej!!! Uprzedzam, szkoda auta. wątek zamknięty Oddałam Audi A3 rok 2004 diesel aby wymienili mi uszczelkę pod głowicą, po 4...
~Izabela
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 4 listopada 2015

Ja - opinia wątek zamknięty Co tu dużo pisać warsztat na prawdę godny polecenia. Ceny przystępne, jakość...
~Ja
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 22 lutego 2013

POLECAM! wątek zamknięty Z usług tej firmy skorzystałem w październiku 2012 po namowach znajomego,...
~Tomasz B.
-

dodano: 2 grudnia 2012

(..) wątek zamknięty Obsługa tragiczna, Pani która tam pracuje minęła się chyba z powołaniem! Jest...
~Piuu
-

dodano: 23 listopada 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry