Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Nie polecam wątek zamknięty Jak już ktoś pisał...jeśli kupujesz to wejdą w d... jak masz problem,,,to TY...
~citroen=postek+porażka
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 23 kwietnia 2013

DOBRY SALON wątek zamknięty w grudniu kupiłem w salonie Auto Postek Citroena C 4, transakcja przebiegła...
~ROBERT
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 2 stycznia 2013

ostrzegam nie kupowac nowych samochodow wątek zamknięty Zamowilem samochod w salonie na Zawodnikow 4 miesiace temu, nowy, wplacilem...
~c3
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 14 czerwca 2012

Szkoda słów wątek zamknięty Niestety wyłania sie tam słoma z butów. Chcąc kupic C5 uzywaną poprosiłem o...
~c%
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 3 września 2011

serwis wątek zamknięty Byłem bardzo nie zadowolony z serwisu. Mili tylko jak kupuje się samochód,...
~Max
-

dodano: 31 lipca 2011

Ostrzegam wszystkich którzy chcą kupić nowego Citroena w tej firmie wątek zamknięty Ostrzegam wszystkich którzy chcieliby nabyć samochód u tego dealera bez...
~Artur
-

dodano: 20 kwietnia 2011

POLECAM ! wątek zamknięty Ja lubię ich serwis mimo tragicznego parkingu ;( Jeszcze nie spotkałam się...
~k.k.
3

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 13 lutego 2009

Awaria Rextona i C4 Grand Picasso wątek zamknięty Czytam te opinie i powiem jedno, mimo starszego obiektu,brak tak wytwornego...
~Przychodnia Jasień
-

dodano: 24 listopada 2010

Fatalna obsługa!!!!!! wątek zamknięty Oddałam ostatnio samochód do naprawy, która miała trwac chwilkę, przedłużyła...
~właściciel
-

dodano: 21 października 2010

Miła obsługa serwisu wątek zamknięty Niecały m-c temu przyjechałam ze swoią C3 gdyz samochód sie "dusił" i miałam...
~K. z Gdańska
-

dodano: 25 maja 2010

POLECAM wątek zamknięty Fachowa i miła obsługa, wyczerpujące odpowiedzi na pytania klienta. Potrafią...
~zadowolony klient
1

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 23 sierpnia 2008

Szybka i fachowa pomoc wątek zamknięty w zeszłym miesiącu byłem w serwisie Auto Postek bo coś zaczęło się dziać z...
~Mirek
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 4 listopada 2009

TRAGEDIA I DRAMAT wątek zamknięty nie wiem kto pisał poniższą opinię... NAJGORSYZ SERWIS ASO w jakim pryzsyo mi...
~Wlasciciel Psujacego sie FRANCUZ
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 10 listopada 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
18

13

wątków

do góry