Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Arti - opinia Trzy lata temu zawitałem do tego warsztatu z problem turbiny Opel zafira c ....
~Arti
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 29 lipca 2023

Tomasz - opinia wątek zamknięty Warszat niepoważny, wykonują ,,naprawę'' a następnie gdy coś jest nie tak...
~Tomasz
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 11 grudnia 2022

Adam - opinia wątek zamknięty Fajny warsztat sympatycny Właściciel ceny ok
~Adam
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 29 stycznia 2021

Rozrząd Fiesta MK6 i serwis 80.000 km wątek zamknięty Ten serwis znam od lat i pomimo przeprowadzki za Gdańsk, korzystam z ich...
~Christoff
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 17 maja 2017

Wydmuchana uszczelka z pod wtrysku wątek zamknięty Wydmuchana uszczelka z pod wtrysku
~Przyjezdny
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 7 kwietnia 2017

Nie polecam wątek zamknięty Naprawili samochód szybko, sie okazało że była jakaś bzdura. Zapłaciłem 150...
~Vitali
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 7 kwietnia 2017

Mondeo - rozwalony przegub i wymiana półosi wątek zamknięty Polecam. Obsługa w pełni kompleksowa - załatwiony transport do warsztatu,...
~E.
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 24 listopada 2015

brak mocy focus 1,6tdci szybka pomoc wątek zamknięty Przez tydzień odwiedziłem 2 warsztaty z powodu braku mocy w focusie. Diagnozy...
~Rysiek
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 18 listopada 2014

Przestrzegam przed tym warsztatem wątek zamknięty Właściciel warsztatu wybitnie nastawiony na zysk, naprawia nawet te elementy,...
~Piotr
-

dodano: 28 lipca 2014

popsuty czesc za 500 zloty! wątek zamknięty Aparat zapłonowe mi nie pracował w aucie, pojechałem do warsztatu i pan mi...
~Oscar
3

dodano: 18 listopada 2010

naprawa pokrywy zaworów silnika Suzuki wątek zamknięty błyskawiczna ,fachowa , solidna jakość naprawy
~Romuald
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 15 października 2012

Trafna diagnoza i dobrze wykonana naprawa w przystępnej cenie. wątek zamknięty Miałem problem z odpalaniem zimnego silnika. Zdiagnozowany został problem z...
~Janusz
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 3 sierpnia 2011

diagnoza i naprawa 100% pozytywnie wątek zamknięty Mój ford Focus 2L TDCI Głupiał gasł a potem nie zapalał . W innych...
~Artur
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 20 lipca 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry