Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Tomasz - ocena Poziom usług niezmiennie wysoki od wielu lat! Gorąco polecam!
~Tomasz
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 9 września 2023

Leszek - opinia full z fotelami Auto odstawiłem 23.06, koszt usługi 340,00 zł. Jak to...
~Leszek
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 26 czerwca 2023

Patrycja - opinia Polecam ! Niskie ceny i 100% jakość
~Patrycja
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 2 lutego 2023

Lucyna - opinia wątek zamknięty Solidnie,dokładnie,bardzo profesjonalna,miła obsługa. Gorąco polecam.
~Lucyna
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 9 sierpnia 2022

Krzysiek S. - opinia wątek zamknięty To już kolejny raz, gdy skorzystałem z usług Auto Spa Rumia - tym razem...
~Krzysiek S.
-

dodano: 5 kwietnia 2022

Hhh - opinia wątek zamknięty Porażka. Lepiej samemu. Kasa w błoto
~Hhh
2

dodano: 11 stycznia 2022

Paweł - opinia wątek zamknięty Jak zawsze rewelacja!!! Najlepsza myjnia ręczna, z której usług korzystałem....
~Paweł
-

dodano: 4 kwietnia 2022

Monika - opinia wątek zamknięty Najwyższy poziom usług! Bez marudzenia, czyściutkie auto do odbioru. Bardzo...
~Monika
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 6 lutego 2021

Maria - opinia wątek zamknięty Korzystam regularnie. Auto zawsze mega czyściutkie. Polecam
~Maria
-

dodano: 6 lutego 2021

Ania - opinia wątek zamknięty Kiedy myślisz ze nic już nie dobierze twoich foteli ale auto spa DA radę !...
~Ania
-

dodano: 26 stycznia 2021

ania - opinia wątek zamknięty sprawnie i profesjonalnie a auto jak nowe:)
~ania
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 3 grudnia 2020

Pablo - opinia wątek zamknięty Korzystam regularnie z usług świadczonych przez Auto Spa w Rumii jak i w...
~Pablo
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 20 listopada 2020

Marcin wątek zamknięty Szczerze polecam! Jestem zadowolony w 110% z usług w tej firmie.
~Marcin
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 8 lutego 2018

KOMPLETNE PRANIE WNĘTRZA! wątek zamknięty Mimo bardziej średnich niż dobrych komentarzy na owym portalu pojechałem do...
~MATEUSZ
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 14 września 2012

Z całego serca polecam! wątek zamknięty Nie będę się za bardzo rozpisywał, bo nie ma takiej potrzeby, wystarczy że...
~Adam
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 18 grudnia 2013

Komplet z wojskiem ręcznym wątek zamknięty Ostatnio miałem okazje skorzystać z usług myjni Auto - Spa. Wybrałem opcje...
~Borys
-

dodano: 9 września 2013

maniek - opinia wątek zamknięty drugi raz korzystałem z tej myjni i nigdy wiecej.Byłem myjnia była pusta więc...
~maniek
-

dodano: 17 marca 2013

Czyszczenie plastików i odkurzanie wątek zamknięty Nie miałem okazji sprawdzić jak wygląda jakość usług w komplecie z myciem,...
~Łukasz
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 16 czerwca 2012

Solidna myjnia wątek zamknięty Jestem zadowolony z jakości wykonanej usługi na owej myjni. Wybrałem pakiet...
~Terenowy
-

dodano: 20 marca 2012

przecietnie wątek zamknięty Nie wiem jaką chemia mają, ale nawet najlepsza nie ukrytej brudu. Auto...
~w
-

dodano: 3 marca 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry