Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Super wątek zamknięty Jeśli ktoś chce się nauczyć jeździć to dobrze trafił! Najlepsza szkoła w...
~Marta
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 10 września 2007

Tragedia!!! wątek zamknięty Chodziłam do auto szkoły kilka lat temu. Instruktor na 1 jeździe kazał mi...
~Myszunia
-

dodano: 2 września 2007

Szkoła dla tych, którzy chcą nauczyc się jeździć, a nie "mieć" prawo jazdy wątek zamknięty Jestem zszokowana wszystkimi niepochlebnymi opiniami na temat Auto-Szkoły. Z...
~Agnieszka B.
-

dodano: 24 sierpnia 2007

ODRADZAM-POPROSTU MASAKRA!!!! wątek zamknięty WITAM!! LUDZIE !!!nie idźcie do tej szkoły!!!! jeździłam tam i ogólnie mogę...
~wiki
-

dodano: 11 sierpnia 2007

:) wątek zamknięty Egzamin zdałam za drugim razem :) co prawda nie robilam kursu w Auto Szkole,...
~Sonia
-

dodano: 11 sierpnia 2007

dno wątek zamknięty Sz. Uczyc nie umie w ogole tylko stale się drze, wymachuje lapami i...
~Miki
-

dodano: 11 czerwca 2007

Tragedia wątek zamknięty Potwierdzam że pan sz. się za bardzo nie nadaje do nauczania. Uczęszczałem...
~Wołkins
-

dodano: 31 maja 2007

Po prostu cham... wątek zamknięty Pan Sz.jest po prostu najwiekszym chamem jakiego w zyciu spotkalem. Jesli...
~Tadeusz Oskar Z.
-

dodano: 1 maja 2007

O co chodzi...? wątek zamknięty tu sa jakies stare i wymyslone opinie. W tej szkole pracuja normalni ludzi...
~siwa
-

dodano: 26 kwietnia 2007

Pan Andrzej jest super wątek zamknięty Po prostu... wykupiłem tam dwie jazdy z panem Andrzejem i on jest super :D
~Studi
-

dodano: 21 kwietnia 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
10

10

wątków

do góry