Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Kierowca toyoty yaris - ocena Przyjechałem Toyotą Yaris chciałem sprawdzic dlaczego świeci się jedna z...
~Kierowca toyoty yaris
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 13 czerwca 2025

Zadowolony klient wątek zamknięty Usunięte ogniska rdzy na nadwoziu. Także i te na podwoziu. Jestem zadowlony z...
~PIOTR
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 14 stycznia 2017

naprawa przodu wątek zamknięty naprawialem w tym warsztacie moj samochod po lekkiej kolizji. naprawa...
~piotr
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 24 maja 2016

Wypadek i odszkodowanie wątek zamknięty Miałem szkodę na początku roku. Zgłosiłem się do warsztatu po przeczytaniu...
~Parch
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 23 stycznia 2016

Wypadek - OC wątek zamknięty Polecam warsztat. Zajmują się wszystkimi formalnościami i naprawiają...
~Afelf1987
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 5 listopada 2015

NAPRAWA OC wątek zamknięty NAPRAWIALEM AUTO Z PO KOLIZJI. DOSTALEM AUTO ZASTEPCZE I WSZYSTKIE...
~BMW_1974
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 17 kwietnia 2015

Ubezpieczalnia wątek zamknięty Zgłosiłem się do Pana Zenona gdy moje auto zostało poszkodowane w wypadku....
~Dialout
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 16 czerwca 2014

Naprawa powypadkowego auta z USA wątek zamknięty Na początku kwietnia postawiłem moje auto na warsztat. Moje Audi kupiłem na...
~Piotr
-

dodano: 23 kwietnia 2014

civeathi - opinia wątek zamknięty Polecam ten warsztat. Mialam wymieniane progi i ogniska rdzy na aucie. Jakość...
~civeathi
-

dodano: 8 kwietnia 2014

YETI - opinia wątek zamknięty Wymieniałem w poprzednim tygodniu tylne amortyzatory z sprężynami w moim...
~YETI
-

dodano: 29 stycznia 2014

Mirek - opinia wątek zamknięty Zasluzony pozytyw. Bardzo dobry warsztat ktory jest w tym biznesie grubo...
~Mirek
-

dodano: 13 stycznia 2014

Seat wątek zamknięty Polecam z całego serca :)
~Szakal
-

dodano: 27 listopada 2013

Naprawa z OC wątek zamknięty W maju 2013 roku miałem wypadek. Na moje szczęście nie byłem sprawcą wypadku....
~Krzysiek
-

dodano: 5 sierpnia 2013

Kuba - opinia wątek zamknięty Zgadzam się z poprzednikami dobra i solidna robota ......tyle w temacie,...
~Kuba
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 1 sierpnia 2013

Lakierowanie wątek zamknięty Warsztat godny polecenia. Miałem lakierowany cały bok, po incydencie na...
~Artur
-

dodano: 8 lipca 2013

Godny polecenia wątek zamknięty W terminie wykonana naprawa, odebrałem wóz bez żadnych uwag, po...
~Iwo
-

dodano: 7 lipca 2013

Seba - opinia wątek zamknięty Korzystałem z usług warsztatu na początku czerwca 2013 roku. Miałem...
~Seba
-

dodano: 7 lipca 2013

Polecam! wątek zamknięty Wszystko ok profesjonalizm w 100%!!
~Karol
-

dodano: 15 października 2012

Polecam !! wątek zamknięty Polecam ten warsztat bardzo gorąco !! :)
~Endriu
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 13 kwietnia 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry