Widok

Auto na abonament

Dzień dobry. Rozważam możliwość wynajmu samochodu na abonament. To ciekawa opcja, ale niestety niewiele wiem na ten temat, a nie interesuję się też samochodami. Po prostu potrzebuję nowoczesnego autka, na którym mogę polegać. Wiem, że w Trójmieście są firmy, które oferują auta na abonament. Ktoś mógłby mi doradzić, jaką firmę wybrać, jaki model byłby dobry itp. Dziękuję z góry.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

w kazdym salonie .. najem, leasing np skoda fabia 1,0 benzyna wplacasz na poczatek np10k(ubezpieczenie,oplata wstepna ,czesc wartosci auta itp) i potem raty od 550 przez 36 msc - opcja jak ktos szuka nowego i potrzebuje koszty.musisz sobie cos wybrac sama w zaleznosci ile chcesz placic co msc -drozsze auto wieksza rata.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Sprawdź sobie ofertę master1. Mają oddział w Gdańsku, doradzą i zaproponują dobre warunki. Mają fajne samochody, nie tylko na wynajem, jeśli np. zdecydowałabyś się na zakup. Mój brat jeździ samochodem, który od nich wykupił i jest zadowolony.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

To prawda, master1 to dobra firma. Można też wynająć u nich auto używane, czyli takie 3-4 letnie. Opłata są wtedy niższa, a takie auto też będzie Ci dobrze służyć, bo jest fajnie utrzymane. Zależy jaką kwotę jesteś w stanie wydać, ale nie musisz bać się wynajmu kilkulatka. :)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Motoryzacja

Wynajem długoterminowy czy leasing? (32 odpowiedzi)

Poradźcie mi proszę. Potrzebuje auto typu bus - czym wieksze tym lepsze - roczny planowany...

gdzie kupić auto? (4 odpowiedzi)

Nadeszła pora na zmianę auta. Przeczytałem fora, opinie itd. Wszyscy odradzaja komisy, handlarzy,...

Wypożyczalnia samochodów (11 odpowiedzi)

Witam, gdzie jest najlepiej wypożyczyć samochód na dłuższy okres czasu? Najlepiej tak żeby od...

do góry