Widok
Auto w rzece
Samochod osobowy wpadł do rzeki Radunia na Trakcie Sw.Wojciecha w Sw.Wojciechu
kier.Pruszcz Gd.służby na miejscu
więcej
kier.Pruszcz Gd.służby na miejscu
więcej
Myślę że mógł zasłabnąć na chwilę chociaż jechał mega szybko. Przeleciał mi przed maska jechał z naprzeciwka wjechał na wał i wleciał. Był przytomny ale było to dziwne. W pierwszej chwili myślałam że ucieka przed policja i tam wjechał w drogę. Dopiero jak zobaczyliśmy go w wodzie to zobaczyliśmy co. Się stało
Kierowca
Mógł przysypiać, cisnął gaz, bo jechały za nim i przed nim samochody ( wygląda na to, ze wszystkie z taką samą predkoscia) i w końcu na chwilę przysnął i zamiast skręcić pojechał w pole, może chciał się ratować, gdy się ocknął? A może serce? Cukrzyca? Nigdy nie skazujmy człowieka, na pewno jednak warto pomagac
Zanim wystawicie opinie o kierowcy zastanówcie się wcześniej. Może to był defekt pojazdu? Mnie się kiedyś pedał gazu zablokował bo uszkodził się jakiś siłownik, zanim się zorientowałem że mogę butem podnieść pedał przejechałem na czerwonym świetle, wyprzecilem 2 auta i nie jechałem 50 km/h. Trwało to kilka sekund ale wrażenie jak całą wieczność.
takie plywanie to pokarm dla naszej duszy, sloneczko i wiatr we wlosach i piekno przyrody, to jest cudowne
brawo to takie nie amerykanskie, tylko europejskie a nawet mozna by zec styl wloski bardzo elegancki i wytworny a nawet szarmancki jestem za moze wtedy zmniejsza sie korki na ulicach i mniej kurzu bedzie i smogu
komunikacja powinna byc darmowa dla wszystkich to nie bedzie korkow, ten biedny czlowiek mial juz dosyc
tych korkow i postanowil ze lepiej i szybciej bedzie poplynac kanalem to jego pierwsza proba, trzeba bedzie przeprowadzic powazne badania na temat tej nowoczesnej komunikacji ktora moze uratowac nasz biedny i zakorkowany gdansk to jest bardzo ekologiczny pomysl,ten dzielny i odwazny czlowiek nie mysli tylko o sobie ale o wszystkich polakach i powinien dostac za ten genialny pomysl nagrode nobla, brawo, brawo i jeszcze raz brawo za ten nowatorski pomysl