Widok

Autobus 126

Kiedy do cholery zrobią nocna linie 126 do banina? To jest jakiś słaby żart autobus powinien jeździć min o godz 00.30,3,00
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 2

A dla mnie to kolejny sposób na wyciągnięcie danych. A później spam itd.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kup sobie yomby i złóż podanie do gminy, by gmina je położyła.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

tą petycje to do ZTM jak i do UG Zukowo, które współfinansuje linię. A najlepiej wysłać prośbę do Szymkowiaka na FB bo to chyba najszybszy sposób dotarcia do włodarzy tej gminy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam, przyłączyć się do petycji: Petycja w sprawie poprawy komunikacji Rębiechowa i Banina z Gdańskiem
Nie dość że powinni dołożyć linie nocną bo ludzie którzy pracują do późna chcieliby się dostać do domu, a pozatym powinno być więcej kursów w dzień, o godzinie 20 nie ma ani jednego, trzeba czekać 2 godziny żeby tu dojechać..
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jakbym mógł prowadzić auto to bym je miał. Mam bardzo duża wadę wzroku i niestety nie mogę. Nie wszyscy mogą być kierowcami. Pozdrawiam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jo jo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Osowa to przede wszystkim Gdańsk.
Nowy Świat to juz Żukowo i różnicę można Żabczyc gołym okiem;)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale zdajesz sobie sprawę z tego, że Osowa to inna i to dużo bogatsza gmina?
Czy młodzież jeździ tym autobusem za darmo?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
W Osowej potrafią: http://osowa.com/news,13038,23.html

U nas nic: zero dróg, chodników, ścieżek rowerowych, komunikacja fatalna .
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ehehhehe

A z Ciebie i**ota, zadowolony? Rozwój jest stopniowy. Więc nie da się zrobić wszystkich dróg w jednym roku, co rok będą robić robić po kawałku, aż po iluś latach będzie dobrze. Jak się mieszka na wsi to trzeba mieć auto. Zrozumiałbym jakbyście chcieli autobus zrobić po południu by dzieci mogły wrócić do domu, a wy chcecie robić nocne, żeby można było się nachlać w Gdańsku, a potem wrócić do domu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8

Czy taka samą odpowiedz chcesz usłyszeć jak będziesz chciał rozbudowy/remontu dróg. Dzban z Ciebie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ale ona wraca o 22 więc nie ma korków, a jak się nie podoba to kto jej zabrania na rowerze zasuwać xd
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Więcej samochodów to korki ( dróg nowych nie ma i nie będzie). Każdy normalny kraj rozwija transport publiczny i inwestuje w drogi rowerowe.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wystarczy kupić samochód, w dzisiejszych czasach to nie problem, ale to że nie potraficie być zaradnym to jedynie wasz problem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8
Z tym się zgodzę. Pracuje w centrum Gdańska do 22, a samochodu nie mam więc nie mam szans dojechać do domu inaczej niż taksówką... To jakaś kpina. Myślę, że im więcej będzie nas to możemy coś wskórać i z czasem takie podjedyncze zgłoszenia do ZKM coś dadzą.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Miejmy nadzieję, że to nie nastąpi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
do góry