Widok

Autobus Bojano-Koleczkowo-Chylonia

Informuję mieszkańców Bojana Koleczkowa Rogulewa o utworzeniu linii autobusowej przez UTS Gdynia do Chyloni od 1.03.2013r.Rozkład jazdy,za tydzień.Będą ogłoszenia w szkołach,przystankach autobusowych,kościołach.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 7
Pożyjemy zobaczymy
Co to jest UTS ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Urzad Telekomunikacji Soltysowej
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 10
Jeżeli to prawda, to najlepsza wiadomość od lat!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Super, oby takich wiadomości więcej :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Przyjmuję zakłady.
Podpucha - kciuk w dół
Prawda - kciuk w górę
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 9
Fantastyczna wiadomość !
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dobra wiadomność, gratulacje, super!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
To jakaś ściema. Nie ma nigdzie żadnego info, a UTS Gdynia - nie ma nic takiego.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
U---rojony
T---emat
S---ołtysa
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
Wystarczy trochę lepiej poszukać. http://panoramafirm.pl/pomorskie,,gdynia,%C5%BCelazna,16_a_12/uts_tomasz_sliwinski-aiyuxu_jgr.html#oferta
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Proponuję ''Rozkład Jazdy'' zrobić w formacie do druku i wstawić na SFGF
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie umiecie szukać w necie...
http://panoramafirm.pl/pomorskie,,gdynia,%C5%BCelazna,16_a_12/uts_tomasz_sliwinski-aiyuxu_jgr.html#tab

Tylko by ten autobus był chociaż co godzinę!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Brawo panie sołtys będziemy mieli komunikacje z klimą
A przystanek koło poczty na wiosnę będzie pod ziemią
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
Panie sołtys proszę o info w jakim procencie przyczynił się pan do załatwienia linii UTS ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
Już macie nową linię nr 888. Rozkład do pobrania na SFGS lub na stronie gminy
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przydałby się jeszcze autobus około 10-11... no i wieczorkiem około 19-20... to będę codziennie jeździć!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Można sobie tez rozkład spisać na poczcie, mają wyłożony :)
Szkoda, że autobusy tylko pn-pt i ostatni po 17:20 Koleczkowo poczta, ALE!!! Najważniejsze że już coś jest na początek :)
Można by jeszcze zlikwidować te lochy (bo to już nie są dziury) na pętli..
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Uaktualnione rozkłady z odjazdami dla każdego przystanku już są. Do pobrania j/w lub wywieszone do przeczytania.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Długo zastanawiałam się czy wyrazić swoje zdanie na ten temat. Zdecydowałam się, w końcu, kazdy ma do tego prawo, czyż nie? Uważam, że tak bardzo czekaliśmy na ten autobus, który pomóglby nam w codziennym funkcjonowaniu i załatwianiu spraw poza Koleczkowem. Niestety, nie wiem jak Wam się podoba, jednak ja się zawiodłam. Liczyłam po pierwsze na częstsze kursy, a przynajmniej w godzinach, w którym trudniej dojechać/wyjechać do/z Koleczkowa. Mam na myśli miedzy innymi godziny popołudniowe i wieczorne. To jednak nie jest tak wielki zawód, jak ten , jakim jest brak kursów w weekendy. To właśnie w te dni jest najgorzej z dojazdami, gdyż 191 jeździ bardzo rzadko i w dodatku dłuższą trasą. Mogli zrobić chociaż kilka kursów tak by się nawzajem oba autobusy uzupełniały.
Mam nadzięję, że to nie tlyko moje spostrzeżenia, ale również ktoś mnie poprze i uda się coś z tym zrobić.
PS. Swoją drogą bilety mogłyby być ciut tańszę. I coś pozytywnego- gratuluję podjęcia jakiejkolwiek decyzji w tej sprawie, wystarczy ciut ją
udoskonalić i będzie super. Oby tak dalej!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 6
do góry