Widok

Autobus Bojano-Koleczkowo-Chylonia

Informuję mieszkańców Bojana Koleczkowa Rogulewa o utworzeniu linii autobusowej przez UTS Gdynia do Chyloni od 1.03.2013r.Rozkład jazdy,za tydzień.Będą ogłoszenia w szkołach,przystankach autobusowych,kościołach.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 7
A po co komuś stojący autobus w piwnicy ?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
@koleczkowy - pod d*pe sobie podstaw
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dzisiaj o 14,40 maił jechać z Chyloni i do 15,00 autobusu nie było...........
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja nie mam zamiaru płacić z moich podatków na autobus bo dwoje ludzi chce jechac!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
Ty zacznij w ogóle płacić podatki
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pani Kasiu. Autobus od dzisiaj juz nie kursuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
To że zlikwidują autobus to było do przewidzenia. To jest skandal,żenada,olewanie mieszkańców i już sam nie wiem jak to nazwać. Jaki autobus mógł się utrzymać jeżdżąc kilka razy w ciągu dnia, bez weekendów a bilet 5 zł.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mamy XXI wiek i to chyba jest Europa a nie Uganda.
To świadczy tylko o tym że włodarze tej wsi i gminy mają mieszkańców w d..pie.
Pozdrawiamy Panie i Panów z UG w Szemudzie i Pana Sołtysa od których zależy komfort życia mieszkańców Koleczkowa.
Zobaczymy jak tam kolejne wybory!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4
Kto rządzi we wsi bo nie wiem? Sołtys chyba nie bo w całej Polsce sołtysi nie mają nic do gadania. Są od równania dróg, odśnieżania i zbierania podatków. Dostaniesz 20 tys na rok budżetu sołeckiego z którego napraw drogi, dofinansuj szkole, seniorów, wybuduj chodniki, latarnie i utrzymaj linie autobusową. Życzę każdemu powodzenia z taką kasą.
Sołtys Koleczkowa stara się działać, powtarzam - stara, nie zawsze mu wychodzi, ale się stara. Za to pomocy ze strony mieszkańców prawie żadnej. Próbował założyć stowarzyszenie mieszkańców tak aby można było przekazywać dobrowolne datki na cele wsi i co, nie uzbierał 15 osób chcących coś razem zdziałać, dlaczego? Zebrał parę tysięcy złotych w zeszłym roku na segregacji odpadów - plastików, poszło na równanie dróg. Fakt przydało by się więcej informacji na temat działania sołectwa, planów i ich realizacji, ale spotkania wiejcie przychodzi kilkanaście osób, na wieś 1300 mieszkańców, także pytanie jest inne? kto kogo ma w dojpie wieś mieszkańców, czy mieszkańcy wieś?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5
Dobre pytanie i niech każdy sobie sam na nie odpowie.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4
A na wodę do podlewania boiska wystarczy z tej puli sołtysowej ?
Właśnie zaczęło się lanie wody na największy trawnik Koleczkowa
BEZSILNY mozna to zmienic juz 19 go maja popierajqc TOMASZA FOPKE NIE JEST ZWIQZANY Z STARYM UKLADEM mieszka w CHwaszczynie jest stanowczy odpowiedzialny lubiany w srodowisku posada doswiadczenie samorzqdowe byl zastepca BURMISTSZA ZUKOWA bedzie kandydowal w wyborach na WOJTA GMINY SZEMUD LAT 40 zonaty trojka dzieci WARTO ZAGLOSOWAC
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
spadaj agitować do chwaszczyna
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Do wyborcy-agitatora : "TOMASZ FOPKE (ur. 1973 w Gdyni), animator kultury, poeta, kompozytor, dyrygent. Ukończył Wydział Wokalno-Aktorski Akademii Muzycznej w Gdańsku (1999). "---hahaha i taki to będzie dopiero artystycznym wójtem.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
niech sołtys przestanie zajmowac sie odpadami bo od tego jest Teraz gmina i zajmie sie czymś porządnym . a nie latarniami kture itaj o 22.30 co druga gasnie albo tak jak dzisiaj do szkoły wogóle sie nie paliły ... ja tozumiem ze sołtys zarabia smieszne pieniadze ale jak czegos nie potrafi to niech sie do tego nie zabiera ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Za to Ty potrafisz tylko jazgotać. Startuj w następnych wyborach i weź w tej wsi wszystko napraw, pobuduj zgodnie z oczekiwaniami mieszkańców. A zrób więcej - wszystkim dobrze.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dzięki serdeczne za kandydata

"kture" i "wogóle" mówi wszystko o gościu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tomasz Fopke od stycznia 2007 do marca 2013 naczelnik Wydzialu Kultury i Spraw Spolecznych Starostwa Powiatowego w Wejherowie od .01. 2003-10.12.2006- zastepca Burmistrza Gminy Zukowo Jezyki angielski-rosyjski komunikatywny-niemiecki wloski -podstawowy 2006-2010 radny i wiceprzewodniczqcy Rady Miejskiej w Zukowie http://www.fopke.eblog.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
a kaszubski zna?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Taki komentator, sprawozdawca z wybujałym ego, na tym blogu ciągle ja to, ja tamto. Źle się to czyta. No,ale każdy ma swój styl.
A co kandydat p.Fopke ma do autobusu? Bo taki jest ten wątek.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry