Widok

Automat biletowy Gdańsk Żabianka ulicy Subisława

Co za wandalizm, gdzie kupić bilety albo doładować kartę
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Brawo Mami

Super fotka

Zawsze możecie domagać się powrotu konduktorów do autobusów jak za PRL.

Wandalizm

A większość wpisów dot. braku umiejętności posługiwania się smartfonami/telefonami. Akt wandalizmu nie zmusił do refleksji.

Moze w tym, ze obowiązująca waluta to polski zloty

Posiadanie smartfona czy konta w banku obowiązkowe nie jest

Nie popieram ale rozumiem

Wczoraj probowalam kupic bilety w 4 roznych automatach i w zadnym nie dalo sie zaplacic gotówką, a potem stracilam więcej czasu próbując zgłosić awarię na oczywiscie nieczynnej infolinii. Niby po odsluchaniu miliona komunikatów mozna zostawic wiadomość- nie można, bo połączenie się rozłącza.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bilet

To albo ładujesz telefon w domu przed wyjściem albo bierzesz kabel USB albo i kabel oraz power bank .Proste ? Proste . Można ? Mozna
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Bilety

Ja kupuję bilet przez aplikację m bilet po tym jak kilkukrotnie biletomat "łyknął " pieniądze i nie wydał biletu .

Osiłki, złapać i w kamasze!!! Okopy kopać, bunkry budować , mówi się stale że rąk do pracy nie ma. Nygusow zapraszamy z zagranicy, a tu proszę , swoje chłopy , silne się marnują !!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Piekny widok:-)serce sie raduje bo komunikacja powinna byc darmowa

Liscicki
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Potrafisz zespawać dwie stalowe rury?
Nie potrafisz to może jesteś programistą?
Jeśli nie jesteś programistą to dopiero żal bo to jest "nowa" wiedza.
To jest stara wiedza wciąż jednak potrzebna.
Nie ważne czy wiedza jest "nowa" czy "stara" ważne że stare umiejętności i nowe są tak samo potrzebne oraz ważne żeby wiedzieć że nikt nie będzie znał się na wszystkim.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Powiadasz że jesteś bardzo inteligentny ale taki wpis bardziej pokazuje twój narcyzm.
Wydaje Ci się że nie zrozumiałem przekazanej przez ciebie treści?
Zrozumiałem doskonale i dlatego mogłem wytknąć braki w twojej logice.
W mojej wypowiedzi tak naprawdę nie ma chwytania za słówka bo aktualnie w użytkowaniu są także telefony bez internetu z których nie kupisz biletu i w razie kontroli nie udowodnisz kontrolerowi że go kupiłeś. Istnienie tych telefonów zwyczajnie zignorowałeś a to jest poważny błąd.
Widzisz mnie na Politechnice uczyli że ważna jest precyzja, dokładność i szczegóły.
Gdyby nie było precyzji nie byłoby dzisiaj smartfonów w które tak bardzo jesteś zapatrzony.
Spoglądanie w ekran i zombiaki jasno wynikają z treści mojego wcześniejszego wpisu. Dziwne że ty taki ponadprzeciętnie inteligentny nie potrafiłeś połączyć tu kropek.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Automat nie szklanka

Gdańsk Żabianka .. hehe.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Trzeba było zacząć swoją wypowiedź od "moja ponadprzeciętna inteligencja". Byłoby od razu wiadomo, że nie warto czytać bo pisze village i**ot.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ale na pociągi owszem. Geniuszu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry