Avangarda-Styl

Fryzjerzy

Gdańsk, Związku Jaszczurczego 1

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Polecam wątek zamknięty Polecam P. Iwonkę. Pełen profesjonalizm niskie ceny oraz przemiła atmosfera:)...
~Dominika
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 8 stycznia 2018

serdecznie polecam wątek zamknięty serdecznie polecam, Pani Iwonka jest niesamowita! przyjemna atmosfera, pełen...
~ma
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 6 marca 2017

Rewelacja wątek zamknięty Nie ma w trójmieście lepszego salonu, chodzę tam od 14 lat i nigdy się nie...
~xizt
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 1 grudnia 2015

rewelka wątek zamknięty chodze tam od ponad 20 lat, czasami zdarzalo mi sie pojsc gdzies indziej,...
~Krzysiek
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 6 lipca 2015

polecam, dokładnie, kreatywnie i niedrogo wątek zamknięty Do Pani Iwonki wcześniej chodził tylko mąż i za każdym razem był bardzo...
~Monika
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 1 kwietnia 2015

katastrofa wątek zamknięty Zero profesjonalizmu, fatalna obsługa, amatorstwo i brud.
~liza
2

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 4 września 2014

polecam wątek zamknięty Pani Iwona tylko i wyłącznie :)
~klientka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 27 stycznia 2015

marcin - opinia wątek zamknięty z tego salonu korzysta moj brat i korzystam ja i szczerze mowiac bardzo sobie...
~marcin
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 5 maja 2012

paznokcie wątek zamknięty Koleżanka poleciła mi nową panią od paznokci i faktycznie, zrobiła mi...
~Renata
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 3 października 2011

przystępne ceny i wysoka jakość usług wątek zamknięty Przez przypadek tam trafiłam ale przyznaję ,że byłam bardzo zadowolona z...
~Dorota
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 6 sierpnia 2010

Dobry mały salon :) wątek zamknięty Pojechałam tam przed sylwestrem wcześniej, dzwonilam do wielu salonów i...
~beata
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 7 stycznia 2010

trojmiasto.pl wątek zamknięty Swieetnie dodalam opinie i nie zaktualizowała sie od tygodnia -_-
~pff
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 4 stycznia 2010

:) wątek zamknięty stale, niskie ceny i mila, profesjonalna obsluga. polecam wszystkim z Moreny...
~Logan
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 24 maja 2008

salon damski - zdaje rezultat wątek zamknięty Gosciłam w avangardzie już pare razy i bardzo mi sie tam podoba. Pani Ania...
~Anka
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 18 stycznia 2008

mayday - opinia wątek zamknięty Salon ogólnie wygląda bardzo żle!! Korzystałem z usłu działu męskiego i tak...
~mayday
-

dodano: 24 lipca 2007

eli - opinia wątek zamknięty Jesli chodzi o obsluge jest jedna starsza Pani, ktora strzyze mezczyzn,...
~eli
-

dodano: 12 marca 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
18

16

wątków

do góry