Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Polecam wątek zamknięty Zawsze czysto i super ceny. Korzystam od dawna i cieszy mnie, że jakość jest...
~Nefre
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 2 maja 2014

Dobre solarium wątek zamknięty Witam. Korzystam z usług Avasun rewelacyjna cena a przy tym utrzymana...
~Benq
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 21 listopada 2013

Zadowolony klient wątek zamknięty Od jakiegoś czasu uczęszczam do Avasun przeniosłem się z innego salonu i...
~markm
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 23 kwietnia 2013

POLECAM !!!!! wątek zamknięty Polecam wszystkim solarium Avasun. Jestem bardzo zadowolona, miła obsługa,...
~MM
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 24 lipca 2012

Fajne solarium, tanio wątek zamknięty Korzystam i polecam, przystępne ceny.
~Mariola
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 24 września 2011

Polecam wątek zamknięty Korzystam i jestem zadowolona.
~Viki
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 18 lipca 2011

Polecam!!! wątek zamknięty Polecam to solarium jestem stałą klientką, jak dla mnie dobre lampy, miła...
~Hania
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 17 stycznia 2011

Polecam;) wątek zamknięty Korzystam z tego solarium od bardzo dawna, co swiadczy o tym,ze jestem z...
~Karola
-

dodano: 13 stycznia 2011

Polecam Avasun wątek zamknięty Mogę spokojnie polecić solarium Avasun:) Jestem zachwycona,sympatyczna...
~:)
-

dodano: 12 stycznia 2011

Solarium wątek zamknięty Solarium uważam jest naprawdę dobre.Jak dotąd nie mogę narzekać z...
~Marek
-

dodano: 12 stycznia 2011

Moim zdaniem wątek zamknięty Opinia ? Wiec Obsługa ok dziewczyny bardzo miłe, Czystośc raczej jak dlamnie...
~Madzia
-

dodano: 5 stycznia 2011

Witam wątek zamknięty polecam solarium. Bardzo dobre lampy. Ceny bardzo przystepne jak na centrum...
~Oliwia
-

dodano: 21 grudnia 2010

zawiodlam sie i zrazilam. wątek zamknięty Wszystko ladnie pieknie, super ceny, mila obsluga,samo centrum, brawo za...
~anna
-

dodano: 6 grudnia 2010

Dama Pik wątek zamknięty Witam Mam przyjemność korzystać z tego solarium i jak narazie jestem...
~Dama Pik
-

dodano: 2 grudnia 2010

Polecam wątek zamknięty Polecam to solarium, fajny klimat, bardzo miła obsługa, wszystkie łozka sa po...
~Kinga
-

dodano: 24 listopada 2010

Polecam Avasun wątek zamknięty Polecam solarium Avasun korzystam z ich usług od roku i jestem bardzo...
~Kalua
-

dodano: 9 listopada 2010

agrafka - opinia wątek zamknięty Jedyne Solarium chyba w Gdyni, gdzie jest kabina stojąca za co wielkie BRAWO,...
~agrafka
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 9 maja 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry