Widok

Avatar: Istota wody Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Avatar: Istota wody.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Film dobry obraz w Helios słaby

Byłem w Kinie Helios. W 3D Cała rodzina widziała obraz rozmazany. Moze to kwestia słabych jednorazowych okularow. Film fajny, ale warto sprobowac w innym kinie moze obraz bedzie lepszy.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ktoś powiedział, że ten film to "jazda na rozpędzonej karuzeli i tylko tyle" I dużo w tym racji.

Treść banalna, przewidywalna w 100%. Dialogi dziecinne i to ciągłe, nieznośne moralizatorstwo...aż wywołuje mdłości. Pierwszy Avatar był przełomowy, nowatorski i po prostu ciekawy. W drugim Cameron kompletnie się pogubił. Nie polecam.
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 9

Kanalia

Pewnie Smoleńsk Krauzego lepszy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

Zarąbisty film

Oby dwie części są super. Polecam serdecznie się wybrać na film
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 12

Czy grają gdzieś w 48 klatkach?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

Ja wyszedłem po 30 minutach

Niestety dzisiaj w Heliosie coś było nie tak z tym niby efektem 3d. Nieostry obraz, trudno było uchwycić głębię, napisy się zamazywały, tło zamazywalo. Pamiętam jak oglądałem 1szą cz. Avatar 2009 w IMAX 3D , to było coś, ostry obraz, 3d jak trzeba głębia, latające elementy z wrażeniem że są obok człowieka. Albo coś było z salą albo na okularami albo wzrok mi siada. No i te 3 godziny, to bym nie wysiedział . Pozdrawiam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bardzo czekałam na ten film Avatar ;Istota wody , po obejżeniu pierwszej części która była rewelacyjna miała wspaniałe efekty gdzie czułam się częścią tego co działo się na ekranie, miałam nadzieję ,że druga część będzie jeszcze lepsza ale niestety .Film bardzo słaby i nie wiem czy to tylko w Kinie Helios czy w innych również brak efektów specjalnych których się spodziewałam, oczywiście był wyświetlany w 3D i w specjalnych okularach. Tak bardzo jestem zawiedziona , końcówka filmu gdzie trwają walki ciągnie się w nieskończoność .Trudno było wytrwać do końca, część widzów wyszła w trakcie seansu. Reasumująć nie polecam.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 29

Inne tematy z forum Filmy

Odzyskany (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Odzyskany . Przeczytaj o filmie.

Gorzkie święta (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Gorzkie święta . Przeczytaj o filmie.

Zaproszenie (12 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Zaproszenie . Przeczytaj o filmie.

do góry