Widok
dla fanów Marvela. dla mnie 7/10
Film dla fanów universum Marvela. Jest jakaś fabuła połączona z poprzednimi częściami, przeplatana typowym humorem. Końcówka klasyka - sama akcja, w mojej ocenie nawet za długa.
PS. nie polecam Cinema3D Morena. Już któryś seans a dźwięk w tym kinie to masakra! ledwo średnie stereo. Problem zgłaszany do obsługi, ale jakoś się tym nie przejmują. Film bez dobrego dźwięku bardzo dużo traci.
PS. nie polecam Cinema3D Morena. Już któryś seans a dźwięk w tym kinie to masakra! ledwo średnie stereo. Problem zgłaszany do obsługi, ale jakoś się tym nie przejmują. Film bez dobrego dźwięku bardzo dużo traci.
Totalne dno...
... Jaralem się jak malolat idąc na seans... Na wstępie nawet nie wystraszyla mnie banda dzieciaków na sali i wokół nas... Wyszliśmy po godzinie filmu totalnie zawiedzeni takiego syfu dawno nie oglądaliśmy... Nasiakniete nudą i prostotą " dzieło" które może zadowolić chyba jedynie widzów w przedziale wieku 5-10 lat....
Masakryczna nuda i nicość
Biją się, potem się biją i potem znów i tak do bezsensownego końca. Brutalne psycho wybory w trywialnej bzdurze. Matryca jak kolejna wbita pieczątka z nagłówka bajki z Reksiem, odgrzewane fusy z setek poprzednich marvelów zmuszające do oglądania solówek każdego z nich. Zero śmiesznych tekstów umilających patos absurdalnych sytuacji. Żona mnie wyśmiała za wybór filmu, nawet dzieci zmuliło - bardzo żałowałem że je wziąłem za wybór emocji rodem z psychiatryka dla niespełnionych masowych morderów. Nie daruję :)