Widok

Avengers: Wojna bez granic

Avengers: Wojna bez granic Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Avengers: Wojna bez granic.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nudy na pudy. Zero emocji i fatalne ,typowo amerykańskie zakończenie. Nie polecam. 6 osób na największej sali Heliosa. 26 zł.bilet.Szkoda i czasu i pieniędzy.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 26

było trzeba iść do multikina tam bilet 16
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

spojler alert !! Ale kurde muszę

koniec gdzie połowa bohaterów umiera to amerykańskie zakończenie? podaj przykład innego filmu gdzie zakończenie jest tego typu.

Typowo amerykańskie zakończenie? :D

No nie przypominam sobie by jakikolwiek film się tak skończył kiedykolwiek. :D

Masakra film podzielony na 2 czesci

Do kina nie warto
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 21

8/10

Ciut przerysowany ale warty oglądnięcia:)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

dla fanów Marvela. dla mnie 7/10

Film dla fanów universum Marvela. Jest jakaś fabuła połączona z poprzednimi częściami, przeplatana typowym humorem. Końcówka klasyka - sama akcja, w mojej ocenie nawet za długa.
PS. nie polecam Cinema3D Morena. Już któryś seans a dźwięk w tym kinie to masakra! ledwo średnie stereo. Problem zgłaszany do obsługi, ale jakoś się tym nie przejmują. Film bez dobrego dźwięku bardzo dużo traci.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Totalne dno...

... Jaralem się jak malolat idąc na seans... Na wstępie nawet nie wystraszyla mnie banda dzieciaków na sali i wokół nas... Wyszliśmy po godzinie filmu totalnie zawiedzeni takiego syfu dawno nie oglądaliśmy... Nasiakniete nudą i prostotą " dzieło" które może zadowolić chyba jedynie widzów w przedziale wieku 5-10 lat....
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 27

Chyba ty

Mega Film !!

Film jest mega,jak ktoś jest fanem marvela to napewno nie zawiedzie się na filmie jest to najlepsza część całego Universum marvela i mega wciąga,a co do komentarzy pod spodem albo muszą się przeżucić na DC albo nie pisać tak bez sensownych komentarzy
Dziękuję pozdrawiam!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

DC i Marvel - po co ta wojna?

Film mi się podobał bardzo. Lubię zarówno Marvela jak i DC, więc ta uwaga z "przerzucaniem się" nie na miejscu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo dobry

2h 40m upływa bardzo szybko. To znaczy że film wciąga mimo niezbyt wybujałej fabuły. To mocne kino sci-fi! Polecam!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

???

Mocne kino sci-fi to ex-machina, a nie takie cos
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Masakryczna nuda i nicość

Biją się, potem się biją i potem znów i tak do bezsensownego końca. Brutalne psycho wybory w trywialnej bzdurze. Matryca jak kolejna wbita pieczątka z nagłówka bajki z Reksiem, odgrzewane fusy z setek poprzednich marvelów zmuszające do oglądania solówek każdego z nich. Zero śmiesznych tekstów umilających patos absurdalnych sytuacji. Żona mnie wyśmiała za wybór filmu, nawet dzieci zmuliło - bardzo żałowałem że je wziąłem za wybór emocji rodem z psychiatryka dla niespełnionych masowych morderów. Nie daruję :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

Jeśli się nie rozumie mcu i całej historii marvela z podziałem na fazy i osobne filmy to nie ma sensu iść na film więc takie komentarze to sobie pan moze darować ;)

Ewendzersi

Za kilka mcy bedzie na c+

Dd

Szału nie było koniec zapowiada dalszą część

Niesamowity film

Szczerze polecam wszystkim. Rozbudowana kilkuwątkowa fabuła. Superbohaterzy w jednym filmie. Mega efekty i mega emocje. Avengersi musza dostać minimum 8 Oscarów. I mieć kontynuacje. POLECAM WSZYSTKIM
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie polecam

okrutny film, sama przemoc, bijatyki, żadnej myśli przewodniej, śmieszna gra aktorów, kiepskie dialogi bez polotu, żałuję, że zabrałam dziecko (opinia podobna), 2 osoby na sali
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Film

Nie wiem co myslec, film tak naprawde nie skonczony, pewnie powstanie kolejna czesc, tylko bez glownych aktorow bylby bezsensu

film

idac na film chyba wiedzialas ze to jedna z dwoch czesci?

Fabuła kompletnie z d.

ale oglądało się dobrze. Rozgardiasz, bijatyki, powstający bogowie, wspaniałe miasta murzyńskich wojowników itd... - to wszystko zrobione na medal. No i poczucie humoru też całkiem ok.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Byłem dwa razy

Byłem dwa razy na seansie, to wystarczająca recenzja

Tego typu kino już dawno stało się parodiują samego siebie.

Inne tematy z forum Filmy

Superman (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Superman . Przeczytaj o filmie.

Diva Futura (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Diva Futura . Przeczytaj o filmie.

Szpiedzy (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Szpiedzy . Przeczytaj o filmie.

do góry