Widok

Awantura na Storczykowej 4

Wczoraj tj 7 maja od godziny 23 do prawie pierwszej tuż przed klatką storczykowa 4 walczyło ze sobą trzech obszcymurów (łącznie może miało tyle zebów co powinien mieć jeden obywatel)wraz ze swoimi paniami stali i ku....tak,że niosło się po całej dzielnicy,aż dziwi bierze,że nikt nie zareagował!!!Zostało to zgłoszone na policję, która przyjechała po ....ponad godzinie jak chwile wcześniej patologia się zmyła. Drzwi całe okopane,a menel ucieszeni. Niestety,ale w 4 prawie nikt nie mieszka,a ostatnio dodatkowo jaieś wsiuku spod Wejherowa się wprowadzili i widać jak jakieś szroty na GWE bety przywożą. Masakra,zeby tak wrzeszczali i wyi awanturnicy przez ponad godzinę inic!!!Takie prostactwo tylko wytępić i wypi...gdzieś na działki. PS pod 5 w ty bloku też niezłe asy są,wystarczy na drzwi od klatki spojrzeć całe popisane i wymalowane.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
na działkach mieszkaja tez kulturalni ludzi ..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to trzeba było iść i zwrócić im uwagę a nie płakać na forum
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
ha ha, i przy okazji dostać w cymbał :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Popieram inicjatywę kolegi Nowego. Dzielnica jest z dużym potencjałem, liczę na działalność społeczną nie tylko w reagowaniu na patologię, ale również w dążeniu do poprawy jakości życia w dzielnicy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Karczemki

dobry stomatolog - kogo polecacie? (131 odpowiedzi)

jak wyżej, zależy mi na dobrym stomatologu (dobrym pod względem jakości usług i ceny), najlepiej...

Psy bez smyczy mam juz dość! (240 odpowiedzi)

Codziennie wracam z dzieckiem z pozytywnej szkoły na Kokoszki i nie ma dnia abym nie musiała...

W co inwestować w XXI wieku? (26 odpowiedzi)

Witam, Dział dotyczy deweloperki i nieruchomości są oczywiście dobrym kapitałem, lecz nie każdy...

do góry