Widok
Awaria systemu FALA
Od wczoraj, od godz. 13 jest KOLEJNA awaria systemu FALA. Nie można kupić żadnego biletu, oprócz 24-godzinnego. Dzwoniłam na infolinię i podobno naprawiają (OD WCZORAJ!) i oczywiście nie wiedzą, kiedy naprawią!
więcej
więcej
A co takiego SUPER jest w systemie Fala?
Na system Fala wydano z publicznych pieniędzy miliony złotych. W zamian za te miliony otrzymaliśmy System Fala który nie nadaje się do niczego, a najmniej do kupowania przez niego biletów komunikacji miejskiej/trójmiejskiej. W aplikacji mojego Banku kupuję wszelkiego rodzaju bilety bezproblemowo, kilkoma kliknięciami. Pomimo kilkukrotnych prób w aplikacji Systemu Fala nie udało mi się to nigdy. nie mam pojęcia co tak bardzo podoba się autorowi w systemie Fala .......
A może elektronizacja wszystkiego to nie jest najlepszy pomysł? Skoro systemy zawodzą? To tak jak z tym odbijaniem obecności w przedszkolach, mialo być tak nowocześnie a pomysł jest niepraktyczny, nieprzemyślany i niemądry. Ktoś te decyzje podejmuje i powinien zostać za to oceniony. Ludzie skończcie z tą wiernopoddańczą mentalnością chłopa pańszczyźnianego. Macie prawo i obowiązek rozliczać władze.
Jeszcze trochę to
Kontroler biletów wklepie wam mandat że pchacie się do pojazdu a nie macie w telefonach aplikacji do monitoringu (np. DMR Scan, tetra monitor) i powie...I co ? Widzisz ze nie ma sygnalu z Góry Gradowej i na stacji CPN nie działa repetytor sygnału więc wsiadłeś/ aś świadomie z premedytacją i co z tego ze masz bilet jak wykorzystałeś/aś chwilową nie dyspozycję systemu. Mandat czy sprawa do sądu.?!