Widok

Awaria windy na SKM Chylonia

Opinie do zdjęcia: Awaria windy na SKM Chylonia.
Na przystanku SKM Gdynia Cisowa kolejny raz nie działa winda. Sytuacja ma miejsce od piątku, awarie tej windy zdarzają się stosunkowo często, może nawet raz w miesiącu. Ja z wózkiem dziecięcym jestem jeszcze w stanie sobie jakoś z tym poradzić, ale co ma powiedzieć osoba niepełnosprawna np. poruszająca się na wózku inwalidzkim?

Kolejną sprawą jest też samo wejście do pociągu SKM, zero ...
Przejdź do galerii.

Na przystanku SKM Gdynia Cisowa kolejny raz nie działa winda. Sytuacja ma miejsce od piątku, awarie tej windy zdarzają się stosunkowo często, może nawet raz w miesiącu. Ja z wózkiem dziecięcym jestem jeszcze w stanie sobie jakoś z tym poradzić, ale co ma powiedzieć osoba niepełnosprawna np. poruszająca się na wózku inwalidzkim?

Kolejną sprawą jest też samo wejście do pociągu SKM, zero udogodnień dla osób poruszających się na wózkach lub z wózkami dziecięcymi (spora odległość między wejściem do wagonu, a peronem + często jeszcze różnica wysokości ze schodkami). Jako mężczyzna jestem w stanie sam podnieść i przenieść wózek do środka, ale kobieta ma już z tym większy problem. A ciężko polegać przy każdym przejeździe na pomocy innych podróżnych, która raz jest, a raz jej nie ma.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na przystanku SKM Gdynia Cisowa kolejny raz nie działa winda. Sytuacja ma miejsce od piątku, awarie tej windy zdarzają się stosunkowo często, może nawet raz w miesiącu. Ja z wózkiem dziecięcym jestem jeszcze w stanie sobie jakoś z tym poradzić, ale co ma powiedzieć osoba niepełnosprawna np. poruszająca się na wózku inwalidzkim? Kolejną sprawą jest też samo wejście do pociągu SKM, zero ...
Przejdź do galerii.

Na przystanku SKM Gdynia Cisowa kolejny raz nie działa winda. Sytuacja ma miejsce od piątku, awarie tej windy zdarzają się stosunkowo często, może nawet raz w miesiącu. Ja z wózkiem dziecięcym jestem jeszcze w stanie sobie jakoś z tym poradzić, ale co ma powiedzieć osoba niepełnosprawna np. poruszająca się na wózku inwalidzkim? Kolejną sprawą jest też samo wejście do pociągu SKM, zero ...
Przejdź do galerii.
do góry