Widok
Awaria zamka
Zamek przy wlewie paliwa - suzuki - zamek moim zdaniem konstrukcji banalnej; żadnej elektroniki, ot blaszka, którą unosi i opuszcza kluczyk - zablokował mi się i było to pilne, bo musiałam nabrać paliwa przed dłuższą podróżą. Pan mi naprawił wszystko jak trzeba, sprawnie i szybko (w ciągu godziny). Wykręcił ten zamek coś w nim pokręcił i z powrotem go wstawił. I jest ok. Ale skasował mnie za to na 200 złotych, co uważam jest jednak przesadą. Ok, mogłam przyjechać wcześniej - bo zamek się wcześniej lekko zacinał. No, ale i tak myślę, że godzina pracy ślusarskiej nie jest ani tak wysoko kwalifikowana ani tak odpowiedzialna, żeby aż miała być tyle warta. Więc ogólnie polecam ten serwis w chwilach desperacji, ale nie na co dzień.
Moja ocena
Dorabianie Kluczy, Pieczątki,
kategoria: Dorabianie kluczy
obsługa: 5
oferta: -
czas realizacji: 5
jakość usług: 5
przystępność cen: 1
ocena ogólna: -
4.0
* maksymalna ocena 6
Zamek trzeba było najpierw otworzyć bez uszkodzenia, a nie jest to proste skoro pani nie mogła go przekręcić oryginalnym kluczykiem. Następnie rozebrać i naprawić (pokręcić mogła pani sobie sama) uszkodzone elementy wymienić następnie zamontować. Cena zawsze jest ustalona z góry przed wykonaniem usługi. Jeśli cena nie wydaje się adekwatna do wykonanej usługi zawsze można jechać do ASO a tam na pewno zrobią to szybciej i taniej.