Widok

Awiator

Awiator Zaspa Temat dostępny też na forum:
Osiedle Awiator to planowany zespół czterech budynków mieszkalnych na części dawnego pasa startowego lotniska na Zaspie. Budynki o bardzo zbliżonej do siebie architekturze, będą liczyć 10 pięter mieszkalnych oraz parter z powierzchniami handlowo - usługowymi.

Hale garażowe powstaną pod ziemią. Na dachu części parterowej każdego budynku przewidziano zielone dziedzińce dostępne tylko dla ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cierpliwości!
Dzieciaczki kiedyś wydorośleją ;)
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0
Minęło już kilka lat od zamieszkania w Charliem i mogę śmiało stwierdzić, że zakup mieszkania na osiedlu Awiator był inwestycją trafioną w punkt Lokalizacja osiedla i konstrukcja budynku bez najmniejszych zastrzeżeń, natomiast. sąsiedzi, Park JP II i lokale usługowe (PKO BP, apteka, Żabka) stanowią niebagatelną wartość dodaną.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

27.08.2020r. radni niemal jednogłośnie odrzucili wniosek dotyczący budowy wieżowca w miejscu obecnie istniejącego biurowca Falck.
Deweloper jest zdeterminowany i twierdzi, że budynek i tak powstanie.

8 piętro w Brawo-tragedia!!!

Brak Ciszy i Spokoju wywoływany wrzaskami i nawoływaniem się przez mieszkańców mieszkania naprzeciw, gdzie korytarz jest bardzo chudy. Całe szczęście, że uciekłam stamtąd po niedługim czasie...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Twoich sąsiadów też już nie ma. Teraz jest cisza i spokój :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Obok Falca wkrótce stanie park handlowo-usługowy i parkingi. SM Rozstaje już ogłosiła, że dzierżawca terenu rozpoczynie roboty przygotowawcze do budowy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

To kobiety potrafią skupić uwagę jednocześnie na dwóch męskich pośladkach :)

Dzieje się.
Czy ktoś już wie, jaki market spożywczy będzie działał w parku handlowym?

Wprowadzili się nowi lokatorzy. Ci są cicho, ale przed drzwiami, na tym wąskim korytarzyku magazynują hulajnogę i sanki... Gdzie w maju można pojeździć na sankach?
Dobrze, że przynajmniej buty chowają do środka mieszkania.
Bardzo fajne

Popłakałem się ze śmiechu

Żona też. Naprawdę spoko, mam nadzieję, że to żart :)
Popieram