Widok

Awizo

Listonosz zostawia awizo razem z listami w skrzynce, tymczasem w domu jest adresat oczekujący na przesyłkę. Lenistwo i nic więcej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
no tak ale nikt sie nieliczy z tym ze listonosz musi szybko obesc caly rejon w ciagu paru godzin w dodatku nosi bardzo ciezka torbe i dotego jak zrobi pare godzin wiecej to mu za to niezaplaca i pracuja zadarmo i dlatego tak jest ale najwarzniejsze to tylko myslec o sobie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
w takim razie po co pisza na awizo "..nie zastałem dnia tego i tego przesyłka do odebrania tu i tu..",
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
dlatego ze moglo to byc duza paczka i niemial jak ja wziasc zesoba a po drugie mugl nikogo pare razy niezastac w domu i pomyslal ze teraz tez nikogo niebedzie i awizowal zeby bylo szybciej
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
co za bełkot, wystarczy domofonem zadzwonić i poprosić o zejście celem odebrania :),jak duża paczka to się zostawia awizo ze do odbioru w placówce a nie ze nie zastałem ,poza tym paczki rozwozi nie listonosz tylko inny doręczyciel mi np. zawsze zadzwoni i się umawiamy na odbiór,gość nie jest od myślenia tylko od dostarczania, rentę zawsze doniesie bo skapnie kilka zoty ,ale polecony to już domniema ze nikogo nie będzie:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
takie slowa to sa troche obrazliwe ze listonosz jest od roznoszenia ani od myslenia to sa bzdury on mysli wiecej odwas ludzie mysla ze jak wybudowali sobie domki to sa bogami i moga wszystkimi pomiatac
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
oj musimy myśleć....:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
pilnie szukam kontaktu z jakimś listonoszem z Gdańska. Chodzi mi o kwestię wpisu listów przed wyjściem...
o jaka kwestie wpisu hodzi
już nieaktualne...bo teraz wiadomo jak lecimy:)
do góry