Widok
BĄDZ CIERPLIWY TO MOŻE ŁASKAWIE CIĘ PRZYJMĄ.
Skandaliczne zachowanie pani lekarz ogólnej .... Jak ona twierdzi ona o wszystkim tu decyduje. Wychodzi w czasie przyjmowania pacjentów nie było jej 40 min.Rano rejestrowałem się o godz 6.30 potrzebowałem tylko skierowanie do kardiologa czekałem 1.30 min w tym czasie przyjęła panią bez rejestracji.Gdy przyszła moja kolej powiedziała ze mnie nie przyjmie bo zwrócono moją kartę do rejestracji bo nie przyszedłem na określoną godz a w rejestracji rano kazano mi przyjsc o dowolnej porze na koniec stwierdziła ze i tak wychodzi , a powinna jeszcze przyjmować 30 min.Oco tu chodzi dla kogo jest ta przychodnia??? A rejestracja tak zakręcona ze same nie wiedzą o co tam chodzi. Dodzwonić się jest łatwiej do ZIMBABWE niż do rejestracji. Odradzam wszystkim tą przychodnie Chyba że ktoś lubi klimat Starego PRLu. Pozdrawiam Miras.
Moja ocena
Uniwersyteckie Centrum Kliniczne
kategoria: Szpitale
obsługa: 1
jakość usług: 1
wyposażenie: -
czas oczekiwania: 1
ocena ogólna: 1
1.0
* maksymalna ocena 6
Miras -twoja opowieść jest bardzo pokręcona-sciemniasz. Widocznie nie przyszedłeś na swoją godzinę-więc rejestratorka zabrała karty przyjętych pacjentów -twoją też. Jak zjawileś się-to widocznie lekarka przyjęła zarejestrowaną na godzinę pacjentkę,pacjenci cię nie wpuścili-więc czekałeś.Widocznie powiedziałeś,że ty "tylko po skierowanie".Lekarka zachowała się bardzo profesjonalnie-to lekarz po badaniu pacjenta decyduję do jakiego specjalisty pacjent wymaga skierowania.,by chorzy ludzie mieli równy dostęp do specjalisty.Więcej takich odpowiedzialnych lekarzy!"Miras"-tak podpisałeś się,ile masz lat,20? ...Lekarce należą się przeprosiny. Przychodż na swoją godzinę-po to jest rejestracja!
Miras zrozum nasza prace,zakrecony to jestes ty nie wiesz naprawdE na czym polega rej.nikomu z pacjentów się nie dogodzi,skoro ci tu u nas żle to zmień sobie przychodnię masz takie prawo pewnie jesteś studentem młodym wiec nie masz zielonego pojęcia pozdrawiam koleżanki z rejestracji ogólnej i resztę personelu NIE DAJMY SIĘ TAKIM MŁODZIKOM OBRAŻAĆ
bzdura Miras. raz , że nie przychodzi się do lekarza tylko po skierowanie, bo cię lekarz musi najpier zbadać , tak mi się wydaje. dwa że wiele razy korzystałam już z rejestracji w tej przychodni, i personel zawsze udzielał mi cierpliwie słusznych, zgodnych z prawdą info. jakbyś widział jak tam czasem wygląda rano sytuacja (tłok tłok tłok) to byś wiedział czemu panie nie mogą odebrać telefonu.
klimat jak w prl? no tak. przyznaję, ale tak jest w większości polskich przychodni, nie podoba się? płać i chodź prywatnie.
pozdrawiam panie z rejestracji!!
klimat jak w prl? no tak. przyznaję, ale tak jest w większości polskich przychodni, nie podoba się? płać i chodź prywatnie.
pozdrawiam panie z rejestracji!!